pondělí 18. dubna 2016

Weekend wedding snapshots


Po víkendu nejsem příliš odpočinutá ani vyspalá, ale za to si nemohu stěžovat na nedostatek vína, jídla a tance. Stále mám ve svých řadách přátele a kamarádky, kteří ještě nejsou sezdaní a tak jsem se o víkendu zúčastnila rovnou dvou svateb. Vdávala se kamarádka, se kterou jsem loni oslavila čtvrtstoletí našeho přátelství a pak dva kamarádí a obě svatby byly bohužel v jeden den. Takže kamarádce jsem byla na obřadu a kamarádům pak večer na party. Oběma nevěstám o slušelo a ačkoliv nejsem příznivcem velkých šatů, tak se mi líbily a hlavně asi proto, že jím oběma skvěle sedly.
S mužem jsme k sobě hezky ladili, co říkáte?
After weekend I'm tired, have a lack of sleep but I had enough wine, food and dancing. I still have some friends who are not married. So I took part two weddings. My friend who I have known since my early childhood and my friends from university have wedding unfortunately in the same day. So I went to ceremony and then I went to an evening party to the second wedding.  Both brides looked beautiful and even I don't like big wedding dress, these looked very good because they fitted do both brides perfectly.

4 komentáře:

  1. Chápu tvou volbu šatů vzhledem k tomu, že tam vidím i mikiny, a měla jsi toho tolik stihnout. Nějaký kabátek?

    Trochu ale vážně nechápu, že nevěsta se tak krásně oblékne, dá za to tolik peněz a pak má na fotkách lidi ve sportovním oblečení a džínách.

    Byli jste hezky sladění. Manžel má moc hezký oblek.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejlepší jsou hodnocení od lidí, kteří s tím nemají nic společného a vůbec neví, koho pomlouvají ;-) Navíc majitelka blogu asi zapomněla, že bychom nemuseli souhlasit se zveřejněním fotek ze soukromé akce ;-)
    pa Nevěsta

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)