pondělí 28. října 2013

Office outfit in black&pink

Jedna z mnoha mých pracovních outfitů složený z černé kolové sukně (mimochodem jedna z njelepších věcí, kterou jsem si loňskou zimu pořídila), černých punčoch, kabelky a doplněno růžovým vrškem a lodičkami.
Letos zatím nosím nějak méně sukně než loni, ale jak se znám, tak toto období mě brzy přejde a nastane opět doba sukní a šatů, které budu nosit téměř každý den. Připadám si v nich daleko více ženštěji a mimo jiné jsem si vyhlédla několik punčošek, které bych ráda pořídila a které budou vypadat skvěle například s touto sukní. Navíc už delší dobu nosím v hlavě nápady na ušití několika sukní. Využití pro ně najdu nejen do práce, ale i například na taneční kurzy, kam jsem se svým mužem začala chodit (pozn. na jeho nalehání, kdy už konečně začneme chodit někam, kde se naučíme pořádně tancovat :)).
P.S. Tyto lodičky jsou na prodej, tak pokud máte někdo zájem, tak napište na e-mail nebo do komentářů. Jedná se o velikost 40, měla jsem je na sobě max. pětkrát, akže jsou skoro jako nové.
One of many my working outfits, which is combination of black skater skirt (btw. one of the best pieces, which I bouht last winter), black pumps, handbag and matched with pink tops.
This year meanwhile I don't wear skirts so much as it was last year but as I know myself this period passes soon and I'll wear again skirts and dresses almost every day. I feel in them more female and btw. I found some tights, which I'd like to buy and which will look great e.g. with this skirt. Moreover I have some ideas in my head to make couple of skirts. I'll wear them not only to the job but also e.g. to the dance lessons, where I've visited with my man (rem to his urgency, when we finally start to visit some dancing lessons and learn to properly dance :)).


New look skirt
Zara blazer
H&M shirt
Calzedonia tights
Siena Style handbag
Ebay pumps
Oriflame necklace
Matthew Williamson for Lindex bracelet
Bentime watch

6 komentářů:

  1. Krásné! Velice ti to sluší. Bohužel mám vel. 37, takže boty pro mne nejsou. Také se chystám šít, tolik nápadů a tak málo času. Do těch tanečních je to skvělý nápad. Šla bych hned. Jen nemám rozumné hlídání, tak pár let ještě počkáme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já mám velikost bot 38, u bot na vysokém podpatku pak beru spíše 39. Ale tyto jsou podle 40 a jsou mi velké.

      Vymazat
  2. Paráda! Já chci v práci také tak oblékané kolegyně :(
    Možná neumím číst nebo jsem barvoslepý, ale černé lodičky nevidím?
    Jinak doufám, že za boty máte sehnanou adekvátní náhradu, tyhle jsou jedny z nej...
    Aleš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se za překlep, myslela jsem samozřejmě černé punčochy a růžové lodičky. :)
      Náhradu zatím nemám, ale prodávám je, protože jsou mi velké. :( Na druhou stranu se dá náhrada pojmout i jako další DIY projekt. :)

      Vymazat
  3. Verco, to je super, ze chodite do tanecnich! outfit je moc hezky, cernou sukni budu nosit celou zimu a tu kabelku taky:) Jinak mi neprisly ty nase fotky:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taneční jsou fakt paráda a hlavně je to něco jiného, než ty klasické. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)