neděle 6. října 2013

Travelling: Nice

 
Při návštěvě Nice (pozn. naše první zastávka ve Francii) prohlásil můj muž, že už chápe, proč se Azurové pobřeží jmenuje zrovna azurové. :) Moře má zde opravdu nádhernou barvu, a i když jsme byli jen městských plážích, tak bylo čisté a průzračné. V Nice jsme se zastavili jen krátkou dobu po cestě do Cannes. Zaujalo mi nejvíce Muzeum moderního umění a Květinový trh, kde mi z té krásy oči přecházely takovým způsobem, že jsem tu nádheru zapomněla i vyfotit. :)
During our visit in Nice (our first stop in France) my man said, that he understands, why the Cote d'Azur has this name. :) The sea has beautiful colour here and even when we were only on the city beaches, it was clear. We stopped in Nice only for a shrot time during the journey to Cannes. The most interesting for me was Museum of Modern Art and Floral market, where I was so fascinated by the beautiful flowers and therefore I forgot to shoot. :)

 

8 komentářů:

  1. Jéj nádhera ... Veľmi krásne Veronika ... hneď by som si zacestovala s tebou ... raz určite pojdem k moru ...mimochodom čierna ti moc pristane a tie šaty obzvlášť teda :)

    OdpovědětVymazat
  2. V Nice je krásně, projížděli jsme jím, když jsme cestovali do Monaka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší ti ten prázdninový úsměv i outfit. Krásné fotografie. Hned bych se přenesla někam do tepla. To by se mi líbilo.

    OdpovědětVymazat
  4. Veru, díky za článek. Zrovna včera dostal Holanďan pozvání do Nice (někdy mezi lednem a červnem příštího roku), tak jsem si říkala, jestli pojedu. A tedy - pojedu. Nemám sice v lásce Francouze, ale to moře! A budu ho muset přemluvit, aby to nechal až na ten červen:-D
    Jinak krásné fotky a krásná Ty:-)

    OdpovědětVymazat
  5. beautiful place.... great post!
    http://sepatuholig.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. to je krásne mesto,moji rodičia tam boli rped rokom a ja by som tiež šla v budúcnosti

    OdpovědětVymazat
  7. Nice post thank you Julie

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)