úterý 5. srpna 2014

Shopping of summer clothes in winter or am I weird?



Kombinaci bílo-zlaté jsem chtěla už nějakou dobu vyzkoušet a vzhledem k tomu, že po sobotě jsem měla celkem zrasované nohy, tak jsem ráda obula zlaté sandálky. Na tyto bílé šaty jsem narazila úplnou náhodou, když jsem šla do Lindexu pro úplně něco jiného a kupovala jsem je navíc na konci zimy. 

To je jsem prostě já, kupovat si letní věci v zimě a naopak. Asi největší úlet ale byl koupit si lodičky, když venku mrzlo až praštilo a já potebovala kozačky. Když to pak doma viděl můj muž, dostal záchvat smíchu. 
Letos jsem si v začátkem června koupila pro změnu zimní kabát. Každopádně takovéhle ulítlé nákupy nejsou od věci, protože až přijde zima, léto apod., tak jsem vlastně připravená. :)
Co vy a kupování letních věcí v zimě a naopak? Nebo jsem jediná, kdo takto nakupuje?
I wanted to wear gold-white outfit quite long and concerning the fakt my feet were very tired I appreciate to wear gold sandals. I found this white dress when I went to Lindex for something different and I bought it at the end of winter.
This is me, buy summer clothes in winter and converesely. Probably the biggest drift was purchase of pumps when it was very freeze and I needed the boots. When my man saw it at home, he got laughing jag.
At the beginning of this June I bought wnter coat. In any case these purchases are quite good because when the winter, summer etc. comes, I'm ready for it. :)
What about you and purchase of summer clothes in winter or conversely? Or am I only one person who shops like this?



Lindex dress
F&F sandals
Aldo sunglasses
Siena Style handbag

9 komentářů:

  1. sandálky aj šaty sú velmi pekné :) ja si tiez kupujem takto oblecenie uplne v ine rocné obdobie, ono sa to lepsie aj oplatí cennovo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné šaty, které ti skvěle sluší! Doplňky taky super. Já nakupuji jako ty, hlavně výhodně. To mne baví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Marti! Z těch výhodných nákupů mám vždy velkou radost. :)

      Vymazat
  3. Krasne!! Toto ti velmi pristane.
    Katka

    OdpovědětVymazat
  4. krásné šaty a skvělý drdůlek

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem si jednou v zimě místo kozaček koupila sandálky a rovnou dvoje :-))

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)