pátek 3. ledna 2014

Forgotten photos from 2013

 
Při třídění fotek jsem našla ještě několik zapomenutých fotek z minulého roku.
Oba outfity jsou z konce léta a mix fotek je z předsilvestrovské a novoroční procházky. Čepice téměř nenosím, ale tato černá s kamínky a s umělou kožešinou je výjimka. Možná proto, že to není typ čepice beanie, které jsou u blogerek oblíbené, ale mně nesluší a navíc mám celkem malou hlavu, takže mi je hodně čepic velkých.
A od příště už budou články z letošního roku.
During sorting of photos I found some forgotten pics from last year.
Both outfits are from end of summer and mix of photos is from Pre-New Year's Eve and New Year walk. I wear almost never the caps but thisone with rhinestones and with faux fur is the exception. Maybe therefore, that it isn't the typ of cap beanie, which is very favourite at bloggers but I don't look nic in it and moreover I have quite small head and a lot of caps are too big for me.
The next posts will be from this year.

H&M top, Mango pants, DVF handbag, BCBG heels, Aldo sunnies, DIY bracelet
H&M top and necklace, Forever 21 crochet top, DIY shorts Mel ballerinas, Missoni for Lindex bracelet, Elle clutch, Aldo sunnies

6 komentářů:

  1. Moc hezké. To by bylo škoda je sem nedat. Čepice se mi moc líbí. Určitě by ti slušela i ta se závojem na podobné čepici, docela vtipný trend, asi si jednu pořídím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Marti. :)
      O ré čepici vím a přemýšlím nad ní, už jsem i trochu prošmejdila ebay.

      Vymazat
  2. čepice je náhodou moc pěkná a ten top se mi moc líbí! A vlastně i na mel botičky už dlouho koukám, tak snad na léto :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Krásko. :)
      Jsou hlavně pohodlné a pořád voní. ;)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)