sobota 16. listopadu 2013

Outfit: grey&violet

 
Šedá barva nepatří úplně mezi mé oblíbené top barvy, ale pomalu si hledá místo v mém šatníku. Líbí se mi v kombinaci s nějakým výraznějším kouskem, ale dovedu si ji na sobě představit i s tlumenějšími odstíny 
Když jsem přemýšlela, co si na sebe vzít minulou sobotu, když jsme šli na jednu menší akci, tak mi padla do oka právě fialová sukně a šedé punčochy. Sukni jsem ale definitivně uložila k "zimnímu spánku" a vytáhnu ji opět až na jaře, protože momentálně bych v ní zmrzla.
Co vy a šedá barva?
Grey colour isn't  exactly my favourite but it finds slowly a place in my closet. I like it in combination with more distinctive piece but I can imagine it with more muffled shades.
When I thougt what to wear last Saturday, when we went to visit one smaller action I chose just violet skirt and grey tights. I put this skirt definetely to "winter sleep" and wear it again in spring, because currently I'll freeze in it.
What do you think about grey?

 
DIY skirt
Tezenis tights
Reserved jacket
Forever 21 booties
gifted scarf
Mango jumper

4 komentáře:

  1. Šedá také není má barva, ale někdy je také prima. Hezky zkombinované! Krásný křivák.

    OdpovědětVymazat
  2. Mmm, moje oblíbená kombinace :) Šedá vedle sebe potřebuje něco takhle výrazného, takže za mě dobrý a palce hore ;) A máš pravdu, venku už přituhuje. Zaplaťpámbu, že zatím moc neprší, takhle je ten podzim relativně příjemný ;)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, děkuji. :)
      Zatím to jde, ale docela se i těším až přituhne. To by zase pak nebyla žádná zima a já se hodlám vyzbrojit další sukní, která bude tentokrát teplejší a na timu jako dělaná. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)