úterý 7. srpna 2012

Walk in Karlovy Vary


V neděli po svatbě jsem se byla ještě projít po Karlových Varech - město je krásné a pro mě má úžasnou atmosféru, i když tam zrovna není filmový festival. Po procházce jsem se cestou domů stavila vykoupat na přehradě a večer pak už jen odpočívala.
Na procházky a cestování mám nejraději tyto bílé šortky, které jsem koupila před dvěma lety ve slevách a rázem se staly jedním z mých nejoblíbenějších letních kousků. Ovšem na zadní kapse je malý flíček po letošní dovolené ze začátku prázdnin. Šli jsme se koupat na štěrkovnu a poslední část cesty k vodě jsem sjela po zadku, takže zadek už nebyl bílý, ale rázem hnědo-šedý. Když už nic, alespoň jsem pobavila lidi, co seděli dole u vody.
Co vy - máte také nějaký svůj oblíbený letní kousek?
On Sunday after wedding I walked in the centre of Karlovy Vary - city is beautiful and it has for me amazing atmosphere even there is not Film festival. After walk during the way to home I stopped for swimming and in the evening I was chlling out.
I like thoe white shorts for walking and travelling which I bought before two years in sales and immediately they became one of my most favourite summer stuff. But unfotunately they've got small splash on the back pocket from this year holiday at the begging of July. We went to swim to gravel pit and I fell down and went on my ass on the last part of journey to water, so my ass wasn't white but brown and grey. I diverted people whose sat down at the water.
And what about you - do you have any favourite summer stuff?


Forever 21 t-shirt
Amisu shorts
Asos handbag
H&M headband
Windsorstore wedges
Vintage pearl earrings

16 komentářů:

  1. Krásné tričko, Veru :-) Já se musím přiznat, že jsem v Karlových Varech nebyla, přeci jen to mám docela z ruky, ale už hrozně dlouho se tam chystám vyrazit. Bílé šortky mám asi troje, ale skoro vůbec je nenosím, protože se mi sice hrozně líbí, ale jsem takové čuně, že by nezůstalo jen u jednoho flíčku, ale zakecám si je vždycky během chvíle nejlíp celé :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám dost bílých věcí, když je mám na sobě, tak si dávám fakt bacha. Ale tehdy nešlo nic dělat, akorát je pak dát do pračky. :)

      Vymazat
  2. Bílé věci no.. jsou krásné ale nepraktické :) Moc ti ale sluší.. a Vary jsou srdcovka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem už naučila nebýt čuně a dávat si bacha, ale když to uklouzne a člověk už po tom zadku jede, tak se s tím už nic nenadělá. :D

      Vymazat
  3. Very lovely casual look, I love the calming color of this ensemble... sometimes we need tone down color from all the riots in summer..... lovely post!
    http://sepatuholig.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná město.........a tobě to moc sluši:)

    OdpovědětVymazat
  5. pekne:P, ach chcela by som navstivit Vary..raz, inak super topanky a moj oblubeny letny kusok su moje vsetky letne topanky a bluzky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Tak samozřejmě mám hodně oblíbených kousků, ale tyto šortky patří mezi ty nej.

      Vymazat
  6. i have a pair of very very very old pants that i bought many many years ago and even if they are almost falling apart i still love them..

    THE CHIC AND CHEAP BLOG
    THE CHIC AND CHEAP BLOG Facebook Page

    Dont forget to like my Facebook page too!

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)