pondělí 27. srpna 2012

Food tip: favourite food not only in summer

 
Dnes přináším tip na lehčí oběd, večeři případně i svačinu. Obě jídla patří nejen v létě mezi má oblíbená.
První je mix krabích tyčinek (uznávám není to úplně nejzdravejší a složení může být i božské = bůvícotamje) a ananasu, vše zamícháno do bílého jogurtu a trochu osoleno. Nejraději k tomu mám celozrnné pečivo.
Druhým tipem jsou semolinové (můžou být i celozrnné) těstoviny s rajčaty, kukuřicí, mozzarellou a občas do toho přidám i pesto. Pro mě je to naprosto ideální oběd do práce. Vím, že těstoviny zrovna dietní nejsou, ale já je mám tak ráda. :) 
Co jíte rádi vy? :)
Today I'm here with tip for light lunch, dinner perhaps even for a snack. Both dishes are my favourite food not only in summer.
The first is mix of crab straws (I know it isn't so healthy) and pineapple, all mix in with white youghurt and a little bit of salt. I like it to eat with whole grain rolls.
The second tip is pasta semolina (can be also whole grain pasta) with tomatoes, sweet corn, mozzarella and sometimes I add pesto. It's great lunch for me at work. I know pasta isn't dietetical but I like it so much.
What do you like to eat? 
 
 

5 komentářů:

  1. the second plate i like it!!

    hi,visit and follow my fashion blog The Pie Hole on Facebook https://www.facebook.com/pages/The-Pie-Hole/340193896063820?ref=hl/ and here http://s-thepiehole.blogspot.it/ or here http://lookbook.nu/thepiehole and begin my members with google friend connect please :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jó, těstovinový salát já bych mohla pořád =D Teď zkouším zdravější těstoviny, jako jsou žitné, amarantové, špaldové atd. a jsou super =)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)