středa 1. února 2012

Pink shirt and freezing


Poslední dny teplota nevyleze pod bod mrazu, tak jsou fotíme jen vevnitř. Jinak by tu byly fotky jen v kabátech, kterých tolik nemám. Na druhou stranu jsem za tohle počasí ráda, konečně pořádná zima a můžu vrstvit. V úterý jsem byla s kamarádkami posedět a pokecat a jedna kamarádka vyprávěla, jak přišla do práce v sukni, svetru a elegatním náhrdelníku a kolegové se jí ptali, zda nejde po práci na pohovor nebo na rande. Já slýchávám od kolegy pokaždé, když mám sukni nebo šaty, jestli jdu po práci do divadla nebo na nějakou jinou společensku akci. "Bohužel" nenosím stále tričko a džíny, jako většina mých spolupracovníků. Tím v žádném případě neodsuzuji někoho, kdo tuto kombinaci nosí. Jen já nosím daleko raději sukně a šaty než kalhoty. Bohužel tento týden musím chodit jen v kalhotech, protože jsem stále nastydlá na močák a doufám, že to brzy odezní, protože mi ty sukně a šaty vážně chybí. :)
Last days the temperature is allways under zero, so, we shoot only inside. Otherwise there'll be photos only in coats wich I don't have so much. On the other side I like this weather, finally it's really winter and I can stack. On Tuesday I had meeting with my friends and one friend told us that she wore to the job skirt, jumper and elegant necklace and her colleagues asked her whether she went after job to date or job interview. I always hear every day from my colleague when I wear skirt or dress, whether I go to the theatre or another social action after work. "Unfotunately" I don't wear still t-shirt and jeans as a lot of my workmates. I don't want to criticize anybody who wear this outfit. But I prefer to wear skirts and dresses than pants. Unfortunately I have to wear pants this week because I've got still problems with urinary bladder and hope it'll be OK soon because I really miss to wear skirts and dresses. :)  




H&M shirt
Promod jumper
H&M pants
Marco Tozzi boots
Marc B. (Asos) tote bag
C&A bracelets
Bentime watch

7 komentářů:

  1. Já miluji šaty a sukně a moc ráda je nosím! A nechápu proč bych měla jít na pohovor nebo do divadla? Někteří lidé jsou fakt divní, já třeba nechápu, jak někdo celý rok nosí v kuse jen džíny. Neodsuzuji to, ale nemusí mít kecy, když ostatní nosí i jiné věci. :)
    Ta růžová halenka je pěkná, sluší ti! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Love your blouse X

    Follow me if you like: www.zizistyling.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. A co dělaš za prací Verčo ? Líbí se mi detail na kabelce:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělám v německé automotive firmě v oddělení kvality.
      Díky. :)

      Vymazat
  4. Ty černé kalhoty s tou halenkou vypadají suprově :) já tu halenku tak miluju! :D Já v téhle zimě raději ani nevylejzám ven, když nemusím.. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Taky miluji sukně a šaty, ale máš pravdu. V naší společnosti, kde je každý zvyklý pouze na kombinaci džínů a trička, v lepším případě halenky se to bere pouze jako zvláštnost. S tím je potřeba něco udělat! :) Velice ti to sluší, a máš nádherné vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten šátek tomu dodává správný šmrnc :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)