středa 27. července 2011

KREATIV BLOGGER AWARD



Od Dasdushy  mi před časem přišla štafeta, abych o sobě něco zajímavého napsala. Tak se pokusím něco vymyslet. :)
I got relay from Dasdusha before some time that I should write something interesting about me. I try to write something interesting. :)

1. Mám hrozně moc ráda kočky, bohužel zatím žádnou nemám, ale snad brzy budu mít. Pravděpodobně to bude buď modrá britská kočička nebo mainská mývalí.
I love cats but I don't have anyone now but soon I'll have one. It'll be probably british blue cat or main coon.


2. Hrozně moc jsem chtěla být doktorkou, bohužel mi nevzali ne lékařskou fakultu, tak jsem nakonec skončila jako inženýrka z FEL a nelituji toho. Momentálně sháním práci a doufám, že brzy seženu. :)
I really wanted to be a doctor, unfortunately they didn't accepted me, so I'm engineer from Faculty of electrical engineering and I wasn't sorry for it.

3. Jsem citlivka. Ne nějaká přehnaná, ale sem tam si u nějakého filmu pobrečím.
I'm so sensitive. Not so much but sometimes I cry when I watch some movie.

4. 15 let jsem dělala krasobruslení a zhruba do mých 16-ti let to byl můj svět. "Poznamenalo" mi to na celý život - sleduji pravidelně úspěchy českých krasobruslařů z Grand-prix a samozřejmě mi nemůže utéct ME, MS nebo olympiáda. :)
15 years I did figure skating and till to my 16 years it was my world. It noted me to my whole life - I watch regularly czech skater's successes from Grand prix and of course I can't miss European Championship, World Championship or Olympic games. :)


5. Jako malá holčička jsem chtěla být popelářem, a to proto, abych se mohla vozit na tom stupátku vzadu. :)
Like a little girl I wanted be a dustman because I was able to stay on the footboard. :)

6. Mám ráda moc víno, ale nerozeznám bezpečně všechny odrůdy podle vůně a chuti. A v Německu jsem se naučila pít i pivo. Je to paradox, protože jsem rodilý plzeňák. :) V současné době si tedy ráda dám i malé pivo.
I like wine but I can't discern all species according smell and taste. And in Germany I started to drink beer. It's a paradox beacuse I'm pilsner. :) Now I like sometimies drinking small beer.



7. V zimním semestru jsem absolvovala stáž v Německu v Regensburgu. Jela jsem tam s chabými znalostmi němčiny. Dalo mi to dost a to nejen po jazykové stránce, ale bydlet trvale bych tam asi nechtěla. S kamarádkou jsme tam objevily outlet a to bylo něco pro nás, ale o tom třeba někdy jindy. :)
I passed intership in Germany in Regensburg. I went there with bad knowledges of German. It gave me a lot not only in language but I don't want to live there permanently. I found with my friend an outlet and it was something for us but about this maybe next time. :)

NEZAPOMEŇTE NA GIVEAWAY! :)

5 komentářů:

  1. Tohle mě vždycky baví číst:)....hezké...M*

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné, 3. a 5. máme společnou. :) A to krasobruslení je WOW! Muselo to být skvělé. A proč už se tomu nevěnuješ?

    OdpovědětVymazat
  3. Dasdusha: Protože už jsem stará. :D Dělám si srandu, i když věk je taky limitující. Skončila jsem v 18, protože jsem měla problémy s koleny a na operaci jsem nechtěla, ale plynule přešla na trénování dětiček, ale to už také bohužel nedělám (problémy ze strany vedení oddílu).

    Jinak děkuji za komentáře. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Svědectví o tom, jak jsem obdržel svou naprogramovanou prázdnou kartu atm, abych mohl vybrat maximálně $5,000 denně.

    Chtěl bych bez výhrad doporučit spolupráci s ATM GENIUS LINKS, jmenuji se Rodriguez Puyol. Programovaná prázdná bankomatová karta již není novinkou ani novým trendem. Byl jsem zdráhavý při nákupu této prázdné bankomatové karty všechno kvůli tomu, co jsem o něm slyšel online, všechno se zdá být příliš dobré, aby to byla pravda, ale byl jsem přesvědčen a šokován, když můj přítel na mém pracovišti jsem dostal od ATM GENIUS LINKS naprogramovanou prázdnou bankomatovou kartu a dnes jsme oba potvrdili, že to opravdu funguje, bez prodlení jsem to udělal. Od té doby jsem z Programované bankomaty dokázal vydělat $5,000 dolarů denně. Jsem tak nadšená, že od chvíle, kdy jsem si objednala a zaplatila za doručení Programované bankomaty, nedostala jsem se scammed a teď jsem byla schopna zařídit svůj život pomocí této Programované bankomaty, nyní vlastním dům a firmu laskavě je kontaktujte ještě dnes a získejte další dotazy a osvícení prostřednictvím e-mailu: atmgeniuslinks@gmail.com nebo WhatsApp +1-781-656-7138.

    Vaše spokojenost je na místě Cíl a vaše práce s nimi bude mít dobrou zkušenost, laskavě je kontaktujte dnes a získejte další dotazy a osvícení prostřednictvím e-mailu: atmgeniuslinks@gmail.com nebo WhatsApp +1-781-656-7138.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)