sobota 30. července 2011

Cinema

Stále běží GIVEAWAY!!! :)
Dnes jsme byli s přítelem v kině na Harrym Potterovi. Nejsem velký fanoušek Harryho, ale musím říct, že film se mi moc líbil. Mělo to dobrý konec (ty já mám ráda), pěkná hudba k tomu, propracované efekty a triky, ale jediná věc, co mi vadila, byl český dabing. Preferuji filmy v původním znění a s titulky. A dávám pár tipů na to, co půjde brzy do kina a určitě na ně s přítelem zajdeme. :)

I was in the cinema with my BF today. We watched Harry Potter. I'm not a big fan of Harry but I have to say that I liked this movie. It had a good end (I like good ens), nice music in this movie, very good effects and artifices but I didn't like czech dubbing. I prefer movies in original language with subtitles. And there are some tips which movies will be soon in the cinema and I go to them with my BF. :)

skirt: Amisu, tee: Orsay, shoes: Deichmann, handbag: Calvin Klein, blazer: Next, gifted watch: Bentime

9 komentářů:

  1. Jé, to jsou pěkné fotky. :) Taky jsem takové vždycky chtěla, ale bylo mi to hrozně blbý se tam fotit s cedulema před miliony lidma co jdou taky do kina, vychází z kina nebo si kupují nachos, popcorn,.. a nebo prodavači a uklizečky žejo :D

    OdpovědětVymazat
  2. pěkné fotky :) já HP milju :D

    http://cavallimartinapancia.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Na Harryho se taky chystám,ale jak se znám tak se budu chystat tak dlouho,že ho přestanou dávat. A ostatní filmy vypadají taky lákavě.No to abych si koupila nějakou legitku do kina a tunu popcornu a vydala se konečně do kina.

    OdpovědětVymazat
  4. Haha tak na novýho Johnnyho Englishe se těším, to zas bude :D A já jsem teda velký fanoušek Harryho, takže mě to pohltilo neskutečně ten film, skvělé :) Ale čeksý dabing taky stál za prd, kouknu na to i anglicky!

    OdpovědětVymazat
  5. Lucy: Fotil mi přítel, když jsme odc házeli z kina a bylo to pod schody, ne přímo před vstupem, takže tam moc lidí nebylo. Ale nechala bych se vyfotit i před vchodem, když by na to přišlo. :D
    Děkuji za komentáře! / Thanks for a comments! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vážně se ti Harry líbil? Mě ne a to jsem byla na titulky, dabing nesnesnu.. Až do scény se Snapeovými vzpomínkami bych to nějak zvládla, ale to už jsem nerozdýchala, to byl děs..
    Marťan miluje Svijany, podle mě je taky Plzeň lepší:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Svědectví o tom, jak jsem obdržel svou naprogramovanou prázdnou kartu atm, abych mohl vybrat maximálně $5,000 denně.

    Chtěl bych bez výhrad doporučit spolupráci s ATM GENIUS LINKS, jmenuji se Rodriguez Puyol. Programovaná prázdná bankomatová karta již není novinkou ani novým trendem. Byl jsem zdráhavý při nákupu této prázdné bankomatové karty všechno kvůli tomu, co jsem o něm slyšel online, všechno se zdá být příliš dobré, aby to byla pravda, ale byl jsem přesvědčen a šokován, když můj přítel na mém pracovišti jsem dostal od ATM GENIUS LINKS naprogramovanou prázdnou bankomatovou kartu a dnes jsme oba potvrdili, že to opravdu funguje, bez prodlení jsem to udělal. Od té doby jsem z Programované bankomaty dokázal vydělat $5,000 dolarů denně. Jsem tak nadšená, že od chvíle, kdy jsem si objednala a zaplatila za doručení Programované bankomaty, nedostala jsem se scammed a teď jsem byla schopna zařídit svůj život pomocí této Programované bankomaty, nyní vlastním dům a firmu laskavě je kontaktujte ještě dnes a získejte další dotazy a osvícení prostřednictvím e-mailu: atmgeniuslinks@gmail.com nebo WhatsApp +1-781-656-7138.

    Vaše spokojenost je na místě Cíl a vaše práce s nimi bude mít dobrou zkušenost, laskavě je kontaktujte dnes a získejte další dotazy a osvícení prostřednictvím e-mailu: atmgeniuslinks@gmail.com nebo WhatsApp +1-781-656-7138.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)