pondělí 6. října 2014

On the steps


O víkendu jsem se vrátila z dovolené, takže se tu objeví ještě několik článků s letními fotkami. Dovolenou jsem si užívala, jak jen to šlo, protože to bylo od začátku roku delší volno, které jsem měla a velmi ho potřebovala. Takže jsme téměř ani nefotili outfity, výjimkou je pouze tento v bílých šatech. Chápu, že nyní by se hodila nějaká podzimní inspirace, ale když jedete skoro do tropů, tak určitě bude nosit letní kousky. Nicméně mám už v hlavě článek s podzimní tématikou.
Kde jsem dovolené strávila a co všechno jsem navštívila, o tom se rozepíši v dalších postech, až alespoň roztřídím fotky.
I returned back from vacation during weekend, so there'll be some posts with summer photos. I enjoyed my vacation so much because it was my first longer holiday since the beginning of this year and I really needed it. We almost didn't shoot the ouftits, the exception is only this one in white dress. I understand that some fall inspiration would be currently better but if you travel to "tropics" you'll certainly wear summer clothes. However I have post with autumn theme in my mind.
Where I spent my vacation and what I visited this I describe in next posts after I sort the photos.


Lindex dress
F&F flats and clutch

10 komentářů:

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)