čtvrtek 9. října 2014

Flowers on black


Vzhledem k tomu, že po dovolené toho mám v práci opět hodně a tudíž jsem ještě neroztřídila fotky z dovolené, tak přidávám svůj outfit z úterý, který je už spíše podzimně laděný. Měla jsem náladu na černou barvu, ale celočerné outfity nejsou úplně můj šálek kávy, takže jsem černý základ zkombinovala s květovanou pouzdrovou sukni. 
Jak se vám outfit líbí?
I have a lot of work in job after return from vacation and therefore I haven't sorted photos yet, so I add my outfit from Tuesday. I had a mood for black but total black outfits aren't my cup of tea and I matched it with floral pencil skirt.
How do you like this outfit?


F&F skirt
Zara cardigan
Tezenis top
Calzedonia tights
Melissa Karl Lagerfeld
Siena Style handbag

5 komentářů:

  1. Sukně je krásná, opravdu, ale v této kombinaci se mi nelíbí, ta černá je příliš tvrdá. Sukně působí letně - lehce a ty punčochy k tomu... ne, bohužel se mi to takhle do kupy nelíbí. A vršek bych do sukně zakasala, takhle ti to moc prodlužuje trup a zkracuje nohy - obzvlášť, když nemáš podpatky, které by to pozvedly o úroveň výš :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za kontruktivní kritiku a výžím si jí.
      Ano, sukně vypadá tvrdě spolu s černou, ale já se v této kombinaci cítila dobře. Top jsem měla zakasaný, bohužel svetr už se mi tam nevešel...

      Vymazat
  2. S výše uvedeným komentářem musím bezvýhradně souhlasit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne vždy se vše musí líbit. Mišice napsala kritiku pěkně, tomu říkám konstruktivně kritizovat. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)