sobota 23. listopadu 2013

It tights

Když jsem si v týdnu šla koupit do Calzedonie ponožky, jejichž zásoby se mi rapidně ztenčily, neodolala jsem a vzala jsem rovnou i dvoje punčochy. O černých se zlatým vzorem jsem psala v předchozím článku a dnes je můžete vidět naživo v outfitu. Zkombinovala jsem je černým základem a bordovou minisukní. Vzhledem k tomu, že se mi tyto punčochy hodně líbí, tak brzy můžete tešit na další outfit s nimi.
When I went to buy socks to Calzedonia, because stock of them was rapidly reduced, I couldn't resist and I bought also two tights. I wrote about the black one with gold pattern in one of previous posts and today you can see them live in outfit. I matched them with black basic and burgundy mini skirt. With regard to I like this tights so much, you can look forward for another outfit with them soon.


Calzedonia tights
Camaïeu booties
H&M skirt
Topshop coat
Siena Style handbag

8 komentářů:

  1. Milá Veru, přiznám se, že jsem se už hodně těšila, až na Tobě punčochy uvidím. Dneska jsem se konečně dočkala a ještě předčily moje očekávání. Jsou dokonalé. Chci je taky a nejmíň deset kusů (já hrozně trhám) ;-). Kombinace s bordó sukní a černou klasikou je perfektní a ty vypadáš jako pravá dáma. So chic! ;-)
    Pa pa, Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivinko, moc děkuji za krásná slova. :)
      Určo si je pořiď a silnější punčošky se jen tak neroztrhnou.

      Vymazat
  2. Tak ty jsou parádní, víš jaký jsem přes punčošky úchyl. A tyhle bych ve sbírce klidně uvítala, jsou vážně krásné a ty si je už jen bezvadně doplnila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Terko.
      Já jsem také punčoškový úchyl a místo, které mám pro pučochy vyhrazené je už téměř plné. A ty tvé puntíkaté jsou suprové. :)

      Vymazat
  3. PERFECT POST!

    http://iamaleena.blogspot.com.au/

    OdpovědětVymazat
  4. super vzor na punčochách! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadaji skvele...extravagantnim puncochacum neumim rict ne...hlavne tem z Calzedonie!;)

    OdpovědětVymazat
  6. ty jsou uzasny!! musim je taky uz vytahnout:)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)