středa 6. listopadu 2013

Friday's dance fever

Next dress, Calzedonia tights, Tamaris shoes
V jednom z předchozích článků jsem zmínila, že jsem začala chodit do tanečního kurzu. Nejedná se o klasické taneční, atmosféra na hodinách je hodně uvolněná a líbí se mi, že se učíme rovnou variace. Minulý pátek jsme měli taneční párty na téma retro. Bohužel jsem nečetla přeposlaný mail, kde bylo uvedeno, že se jedná o 20. a 30. léta a já zvolila retro ve stylu 50. a 60. let. Nakonec jsme ale vyhráli cenu ze nejlepší kostým v páru, což jsem absolutně nečekala. Boty by se hodily jiné, ale tohle jsou jediné z těch, co mám, ve kterých se mi dobře tancuje.
P.S. Omlouvám se za kvalitu fotky, ale je to focené mobilem a navíc za ne úplně příznivých světelných podmínek.
In one of previous posts I mentioned that I started to go to dance lessons. It isn't classical dance lesson, the atmosphere is very relaxed and I like we learn directly the variations. Last Friday we had a dance party and the theme was retro. Unfortunately I didn't read followed e-mail, where was mentioned it's 20's and 30's retro and I chose outfit in 50's and 60's. At the end we won the price for the best costume in pair, which I didn't absolutely expect. Maybe the other shoes will be better but these one are the best for dancing from all shoes, which I have.
P.S. Sorry for not good quality of photo but it was shotted by the phone and he light wasn't good.

4 komentáře:

  1. Veru to je kouzelný, vypadáte spolu moc dobře! :) Musel to být supr večer, na takovou "párty" bych vyrazila hned ;) A dress-code faux-pas nakonec dopadl dobře, no ne? :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dress-code faux-pas dopadlo dobře a fakt jsem se divila. :)
      Díky, Verunko. :)

      Vymazat
  2. To je skvělé, že chodíte tančit. Jakmile to půjde, budeme chodit také. Velice vám to slušelo, tvé šaty jsou krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Marti. :)
      Je to fakt super, hlavně ta atmosféra není nijak napjatá a na hodinách je i sranda.

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)