pondělí 14. ledna 2013

Outfit: Fringe top and long cardigan

 
Už jste prošmejdili slevy nebo vás nechávají chladnými? Já bych si ráda pořídila kožešinovou vestu a světle hnědý delší kabát. Pokud mi poradíte, kam pro oboje, tak budu jedině ráda. Do obchodů jsem zatím moc nedostala, ale v pátek už snad budu mít čas a po nečem se mrknu.
Jinak vám představuji další kombinaci topu s třásněmi, tentokrát s vínovými jeggins, delším kardiganem a vysokými kozačkami.
Have you visited some shops with sales? I'd like to buy faux fur waistcoat an light brown longer coat. If you give me advice, where to buy both these pieces, I'll be glad. I haven't had time to look to sales but hopefully on Friday I'll have some time and I'll visit shopping centres.
Otherwise I introduce you another outfit with fringe top, this time with burgundy jegginsm cardigan and high boots.
 
 
Michael Kors top
Only jeggins
Kangol cardigan
Marco Tozzi boots
Calvin Klein handbag
Asos bracelet 

11 komentářů:

  1. Jů, to je ale senzačí outfit. Tak jednoduchý, ale přitom ne. No prostě ti to sluší. Moc a hodně se mi líbí ta kabelka, jak hezky ladí.

    OdpovědětVymazat
  2. moc se mi líbí kombinace těch vínových jeggings s bílým topem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych šla nakupovat ráda, ale nějak dochází finance. Akporát včera jsem si koupila černou kožišovou vestičku v Tally Weijl. :) Jinak ti to moc sluší. Strašně se mi líbí to tričko a kalhoty!

    OdpovědětVymazat
  4. ten top je úžasný:) já stále sháním béžové hnědé kozačky v barvě mé kabelky, ale zatím jsem je nepotkala. Včera jsem se byla znovu omrknout obchody a všude pomalu slevy končí a začíná nová kolekce. Nejvíce věcí ve slevách bylo v Mangu a v Zaře. Být tebou kabátek bych šla omrknout právě do Manga nebo do Zary a vestičku měli určitě v Mangu.

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to skvěle, moc ti to sluší:) Ze slev nemám nic, nechce se mi nikam jezdit v takové zimě>:(

    OdpovědětVymazat
  6. Ten top je skvělý!!
    Já zatím v žádném obchodu nebyla - mám zkouškové a vůbec na to nemám čas.. dostanu se tam tak v únoru až bude po slevách :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. :)
      Nesmutni, třeba ještě na něco narazíš a kdyžtak stále je k dispozici spousta e-shopů. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)