úterý 8. ledna 2013

Like puss in boots

 
Když na mě přítel poprvé uviděl tyto boty, tak si mě prohlížel a nakonec prohlásil, že v nich vypadám jako kocour v botách, ale že mi sluší. Možná v nich trochu jako ten kocour vypadám, ale momentálně jsou to nejpohodlnější uzavřené boty, které mám. Celý den se v nich dá chodit a je v nich teplo (testovala jsem je i na horách).
A když jsme u toho, co řekl přítel na moje bikerky, tak by mě zajímalo, jestli vám partner mluví do oblékání nebo to nechává být? Mně do toho přítel moc nemluví, ale jeho názor mě vždy zajímá a je pro mě docela důležitý. Jak to máte vy? 
When my boyfriend saw on me these biker boots, he watched me and finally he said that I look like puss in boots but the looks nice on me. Maybe I look like the puss a little bit but these are the most comfortable boots which I have, right now. I can walk in them whole day and they're warm (I tested them also in mountains).
Regarding the fact wht my boyfriend said to my biker boots, I'm interested in if your partner is interested what you wear or he/she doesn't care about it? My boyfriend doesn't talk in my style of wearing but his opinion is important for me. Do you have it similar as me or not?


 
Amisu shirt
Zara pants
New Look biker boots
Longchamp handbag
Oriflame necklace

17 komentářů:

  1. Pěkné botky! Já teď o biker boots taky přemýšlím, začaly se mi strašně líbit! :) Já to řeknu asi takhle, když jdu s přítelem nakupovat, tak si na sebe nikdy nic nekoupím, protože mi vše zkritizuje.. :D takže nákupy? Jedině bez něho! Jak už to mám doma ve skříni a nosím to, tak do toho už mi pak nekecá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já chodím nakupovat nejraději sama, ne proto, že by mi přítel kritizoval, ale protože ho to po určité době přestane bavit. On ví, jaký nosím styl a spíš se na to dívá z pohledu, jestli se to hodí k mé postavě, ale většina věcí se mu na mě líbí. :)

      Vymazat
  2. Boty ti moc sluší a nepřijde mi, že vypadáš jako kocour v botách :D
    Můj přítel mi do oblékání nemluví, buď se mu líbí co nosím, nebo se mi bojí říct svůj názor :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ach, Longchamp je klasika <3 Krásný outfitek sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně do toho přítel také moc nemluví. Já jemu jo (chlapi to prostě občas potřebují).:D Ale je pravda, že mě párkrát v obchodě navedl na něco, co bych si sama nikdy nekoupila, ale poté se to stalo u mě hodně oblíbené... Co už si koupím, tam tuší, že to nemá symsl a do toho už mi nekecá.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ivano, u nás je to podobné. Přítel si nechá poradit a věci pro něj nakupujeme většinou spolu. A když si postavím hlavu a jsem rozhodnutá si něco vzít, tak také ví, že se mnou nepohne. :)

      Vymazat
  5. Ale nevypadáš jako kocour v botách. Náhodou jsou pěkné a jestli jsou ještě navíc pohodlné, tak bomba. Moc se mi líbí i ta košile!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. :) On to myslel v dobrém, ví, že kocoura v botách mám ráda.

      Vymazat
  6. Košile se mi líbí moc. Mám podobnou, jen dip dye:)

    OdpovědětVymazat
  7. Džínová košile ti moc sluší :-) Mně přítel ze začátku říkal, že barevné punčocháče vypadají hrozně, že to nosí malé holky, ale už toho nechal, viděl, že to má marné :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Kocour v botách s hlasem Banderase byl roztomilý a sexy zároveň, takže mne by to nevadilo. Tobě sluší, i když mi přijdeš více romatický typ, ale není nad to zkombinovat bikerky s tylovou sukýnkou. Jinak na oblečení si názor ráda vyslechnu, ale stejně mám svou hlavu - no trvalo mi 18 let, než jsem si pořídila něco zeleného (manželovi se zelená fakt nelíbí). Nyní si spíše vyposlechnu všechny členy rodiny a tam obdržím upřímnou odpověď, proto jsem vracela šaty a jedny rukavice s ustřiženými prsty, abych prý nevypadala jako ježibaba. Nicméně do červené rtěnky si mluvit nenechám a nosím ji už těch 18 let a zatím se mnou vydržel :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, on to myslela v dobrém. Já totiž toho kocoura zbožňuju, už ve Shrekovi jsem říkala, že ho chci domů :D
      Zelená ti jako zrzce moc sluší a červená rtěnka taktéž. Občas si to tu hlavu postavit chce. :)

      Vymazat
  9. you should work on your knowledge of English grammar honey...

    OdpovědětVymazat
  10. Ale ne kocour v botách ale kočka v botách. A k tvé otázce? Přítel můj styl oblíkání dost kritizuje a několikrát jsem už slyšela větu "Převleč se, přece mi v tomhle nebudeš dělat ostudu". Nikdy ho neposlechnu a tak jdu maximálně někam sama bez něj. Nakonec já mu ty jeho věčné monterky taky neberu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandro, jak už jsem psala výše, občas si to chce postavit hlavu. Navíc, jak píšeš, tak také přítelovi nevyčítáš montérky. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)