pondělí 27. února 2012

One day two outfits


Včera rovnou dva outfity. První se šortkami jsem měla na oběd u přítelovo rodičů. Druhý byla na večer do divadla na představení Netopýr. Bylo to skvělé a už teď přemýšlím, kdy se sestrou půjdeme zase do divadla. Chtěla bych buď na operu Turandot nebo na nějaký balet. :) Sukni mám doma víc než rok a teprve včera jsem ji měla poprvé na sobě a plánuji si koupit ještě nějakou pouzdrovou sukni, protože se mi líbí a děla podle mého názoru i hezkou postavu. Co vy a pouzdrové sukně?
Yesterday two outfits. The first with shorts I wore for lunch at my boyfriend's parents. The second was to the theatre to show Bat. It was great and now I'm thinking when I go with my sister again to the theatre. I want go to opera Turandot or some baller. :) This skirt I've got more than year and yesterday I wore it for the first time and I plan to buy another pencil skirt because I like it and it makes nice body in my opinion. What do you think about pencil skirts?



Amisu shorts
Camaïeu booties
Mango jumper
Calzedonia tights
Forever 21 handbag
Gifted namenecklace


Next pencil skirt
Orsay shirt
Promod clutch
Swarovski necklace and earrings
Young Spirit heels
F&F tights
Bentime watch

9 komentářů:

  1. ...sukně ti moc sluší, je krásná!!

    OdpovědětVymazat
  2. Super, oba outfity jsou skvělé! :) Sukně vypadá bezvadně! Já pouzdrovou žádnou nemám, asi by mi neslušela, nemám do ní postavu :D A ty kraťásky! Bomba! Poslední dobou jsem kraťasový maniak :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Já jsem spíš sukňový maniak a hlavně botový! ;)

      Vymazat
  3. V té sukni vypadáš úžasně, je skvělá :-) Pouzdrovku mám jen obyč černou, kterou jsem si kupovala na maturitu, ale je mi teď nějaká volná a na ní je to hrozně vidět, když nesedí, škoda :-/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkná sukně, sluší ti! :) Já jsem taky sukňový typ. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Veru,
    oba outfity vypadají stylově a navíc pohodlně, což je velký bonus ;-). Kraťasy a punčochy mám moc ráda (vznikají z toho krásně dlouhý dolní packy) ;-) a co se večerního outfitu týče, tak sukně Ti dělá krásnou postavičku a je sexy i elegantní (a to se počítá) ;-). Zkoumala jsem ji řádně a nevím jistě, jestli je krajková nebo ne, ale každopádně je překrásná! Do další "pouzdrovky" určitě jdi a rozhodně sukýnky nenechávej ležet ladem v šatníku! ;-)
    Pa, Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné outfity, oba se mi moc líbí, ale ten druhý mi k tobě jde víc, sukýnka ti sluší. Pouzdovou sukni mám jednu kratší z HMka, ale ještě jsem ji na sobě za ten půlrok neměla, jsem ostuda :)

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ta sukýnka je krásná :) A moc děkuju za milé komentíky :)

    OdpovědětVymazat
  8. PS: Lyžovali jsme v Čenkovicích. ;)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)