neděle 28. srpna 2016

Outfit: French chic in culottes


Přesně jako Francouzka jsem se cítila v tomto outfitu. Černý základ a k tomu proužky, tím se podle mého názoru nedá nic zkazit a je to sázka na jistotu. Byla to vlastně první kombinace, která mi napadla, když jsem tyto černé culottes zahlédla. Sedí velmi dobře a nosím je ráda v chladnějších letních dnech, což není momentální případ, ale fotky jsme pořídily minulou neděli. 
Opět se s nimi dá vymyslet nespočet kombinací od těch elegantních až po ty léžerní. Myslím, že černé culottes si v létě může dovolit i žena, která musí v práci dodržovat předepsaný dresscode a nemusí být tak odkázaná jen šaty nebo sukně, když venku panují tropy.
I felt exactly like a french girl i this outfit. Black basics with classic stripes arealways good idea . Actually it was the first outfit which I found in my mind when I saw these culottes. They fit me perfectly and I like to wear them in colder summer days which is not like today but we shooted these photos last Sunday.
There are again many options how to style them from the elegant outfit till the casual ones. In my opinion black culottes can be worned also by women who have to keep dress code at work and they don't want to wear only dresses or skirts in hot summer days.
 

Promod culottes
H&M top
Anna Luchini handbag
Tamaris espadrilles
DNY sunglasses

7 komentářů:

  1. Ty jsi stihla a vysoka, tobe slusi! Jsou paradni. Urcite se v nich musis citit dobre. Ja jen vim, ze pro mne to neni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, diky moc. Bohužel vysoká a ani příliš štíhlá nejsem, vždyť víš, jak že jsem vysoká zhruba jako ty. Lépe vypadaji s podpatky, ale na procházku do města po něm mám raději pohodlí...

      Vymazat
  2. You feel French and you look French - SO chic! Kx

    OdpovědětVymazat
  3. Nějak mi k tomu nesedí ta kabelka :) Ale to je jen můj pohled :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jakou kabelku bys k tomu zvolila? :) Nechám si ráda poradit. ;)

      Vymazat
  4. Hallo allerseits, ich habe Kommentare von Personen gesehen, die bereits einen Kredit von (Nelson Wealth Loan Company) erhalten haben, und dann habe ich mich entschlossen, nach ihren Empfehlungen zu fragen, die ich auf meinem persönlichen Bankkonto für insgesamt 20.000 € bestätigt habe. Ich habe vor Stunden angefragt. Dies sind wirklich großartige Neuigkeiten und raten jedem, der ein echtes Darlehen benötigt, um sich per E-Mail zu bewerben (nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com). Ich bin froh, dass ich den Kredit bekommen kann, den ich beantragt habe. Bitte teile deine Hilfe mit Freunden.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)