neděle 18. října 2015

DIY: Cape


Trend palet a ponča se mi zalíbil už loni, ale než jsem dostala k jeho ušití, tak zima skončila. Letos jsem se to rozhodla napravit a vytáhla látku z loňska a pončo si ušla. U Simči jsem se inspirovala talířkovou metodou a zároveň do ponča udělala otvory i na pásek, aby mi ve větru nebyla zima. Mám z něj velkou radost, protože vypadá dobře jak s kalhotami, tak se sukní.
Tento týden jsem měla v plánu po práci opět šít, ale skolil mě bacil, takže jsem po práci po odpoledních a večerech ležela a šití musí počkat, až budu zase zdravá.
Jak se vám pončo líbí a co říkáte na tento trend?
Since last year  like the trend of capes but last year I didn't catch the time to sew it but this year I decided to make the one. I took inspiration with plate method at Simona's blog and made it also in that way as I can ear it with the belt. I'm please by it because it looks great with pants and also with the skirt.
I planned to sew after ork this week but I'm cold, so in the afternoon and evening I stay in bed. I come back to ewing as soon as I'll be halthy.
Do you likethe trend og cape and do you like mine?


DIY skirt and cape
Mango jumper
Ebay hat
Tezenis tights
Melissa by Karl Lagerfeld shoes
Siena Style handbag

5 komentářů:

  1. Pončo je skvělé! Mám z tebe radost. Ty víš, že jsem pončová. Talířková metoda je skvělá :-), moc mne to pobavilo už tehdy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Marti!
      Byla jsem zvědavá, co na něj řekneš a jsem ráda, že se líbí. :)

      Vymazat
  2. Pončo se ti moc povedlo a koukám, že jsi ho šila ze stejné látky jako já, když se někde potkáme, budeme jako dvojčata :-)))

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)