čtvrtek 1. října 2015

Crop camel blazer


Tohle je pravděpodobně poslední outfit s odhalenými nohami, který se letos na blogu objeví. Minulý víkend jsem uklidila všechny letní boty a věci a vytáhla ty podzimní. Podzim mám ráda a ani mi nevadí plískanice, protože při nich si buď zalezu pod deku s knížkou, nebo zasednu k šicímu stroji, případně se s mužem podíváme na nějaký film nebo náš oblíbený seriál.
Zpátky ale k dnešnímu outfitu. Když jsem minulý víkend přendavala věci, narazila jsem na krátký kabátek ve velbloudí barvě, který jsem si pořídila před několika lety a uvědomila si tak, že je škoda, že ho nenosím častěji, protože je zajímavý a skvěle se kombinuje. Doufám, že ještě bude příležitost, abych ho na sebe vzala, než se úplně ochladí.
This is probably last outfit with bare legs for this year. Last weekend I changed my closet, I put aside all summer shoes and clothes and prepared the autumn ones. I like the autumn and I don't mind the rainy weather bacause in that time I read a book under the blanket, or i'm sitting at the sewing machine, eventually watch the movie or favourite serie with my man.
When changed my closet last weekend, I found this crop camel blazer which I purchased couple years ago and I awoke it's a shame that I don't wear this blazer sporadically because it's interesting and perfect for matching. I hope there will be a chance to wear it again than the cold autumn comes.



H&M blazer and top
Lindex skirt
F&F handbag
no name shoes

7 komentářů:

  1. Z toho důvodu se neštěstím na jinak krásný podzim a zimu. Tak na jaře nashle ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že se tu uvidíme i dřív než na jaře. :)

      Vymazat
  2. Ty jsi úplně dámička Verunko. :) Sluší ti to. Je mi líto, že na ulici potkávám málo žen v sukních a šatech. Skoro jen samé džíny...Chybí mi u žen ženskost...Jako já neříkám, taky nosím džíny, ale snažím se nosit i šaty a sukýnky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Dasho!
      Máš pravdu, ale přijde mi, že se to pomalu lepší a sukní i šatů vídám víc.

      Vymazat
  3. Fíha, tomu říkám outfit, moc hezké!

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)