neděle 1. února 2015

Snapshots: Last week in January


Celý týden jsem strávila v posteli a snažila se vymarodit, což se bohužel nevydařilo podle mých představ, ale je mi lépe a snad brzy už budu úplně zdravá. Celkem dlouho se tu neobjevil článek s fotkami z každodenního života, a proto jsem se ho rozhodla dnes publikovat.



Během nemoci dorazily obláčkové polštářky, které jsem objednávala z Fleru. Jsou ušity z heboučkého materiálu a perfektně se hodí do naší ložnice. 
Denní přísun vitamínů, tekutin byl nutností a jsem ráda, že mi nemoc přepadla v týdnu, kdy bylo alespoň mistrovství Evropy v krasobruslení. To bylo poprvé po hodně dlouhé době, kdy jsem viděla všechny jízdy.


Původně jsme měli v plánu jet alespoň na jeden den na hory na lyže, místo toho jsem zajela do postele. A když nemocná, tak alespoň v epesním pyžamu se soby (doma to nazýváme tlumičem vášně) a protože se snažím i na špatných věcech najít něco pozitivního, měla jsem alespoň čas začíst se trochu víc do knížky.

9 komentářů:

  1. Naopak mne prijdou sobici naprosto rozkosni. Uz jsem vic jak dva tydny doma, takze presne vim, o cem mluvis. Snad uz od zitrka nastane bezny rezim bez nemoci.

    OdpovědětVymazat
  2. miluju chlupaté, teplé ponožky! :D :)

    PS: Moc ráda bych tebe i tvé čtenáře pozvala ke mě na blog, kde probíhá GIVEAWAY
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Those pillows are really cool and I love the socks!

    Raindrops of Sapphire

    OdpovědětVymazat
  4. Tlumič vášně mám stejný, sobum nešlo odolat :-) Tak snad už se bacily vyhnou obloukem :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tlumiče vášně..., za denního světla možná, ale v noci, jakmile se zhasne, by mi přestala vadit i fialová barva na zdech, která na mě jinak působí tíživě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mně fialová působí uklidňujícím dojmem. Mám ji spojenou s levandulí. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)