úterý 3. února 2015

Mani of the week: Essie - Don't sweater it


Rozhodla jsem se publikovat čas od času článek na téma manikúra týdne, ve kterém bych vám chtěla ukázat jaký lak momentálně nosím. Má laková sbírka není velká, ale myslím, že tento typ článku bude příjemným osvěžením zde na blogu.
Tento týden lakuji Don't sweater it od Essie. Jedná se o klasickou taupe barvu, která kryje v jedné silnější vrstvě a neproužkuje. Je to jediná barva typu taupe, kterou ve své sbírce mám. Lak je tuším z kolekce podzim/zima 2013/2014 a jedná se o mini verzi. Spolu s ním byly v balení ještě další tři mini laky, ale ty si dáme v některém z příštích článků.
I decided to post time after time post about mani of the week and I'd like to show which nail polish currently I wear. My nail polish collection isn't big but I think this kind of post can be good refreshment on my blog.
This week I wear Don't sweater it from Essie. It's a classic taupe colour which covers in one thicker coat. It's only one type of taupe colour which I have in my collection. The nail polish is from collection autumn/winter 2013/2014 and it's mini version. I bought it in pack together with another three mini nail polishes and these you can see maybe in some of the next posts.


2 komentáře:

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)