čtvrtek 17. dubna 2014

Paris girl

 
Miluji Francii a vše, co je s ní spojené. Nejkrásnější město, které jsem doposud navštívila, je podle mého názoru Paříž. Část loňské dovolené jsem strávila na jihu Francie a bylo tam báječně.
A celkem často si pouštím poslední dva díly šesté série Sexu ve městě, částečně i kvůli tomu, kde se část děje odehrává.
Takže není žádný div, že jsem celkem dlouho hledala látku s motivy Paříže a když jsem ji našla, tak jsem si ji objednala víc a už mám i několik nápadů, co se zbytkem provedu. :)
I love France and everything which is connected with it. The most beautiful city which I've ever visit is Paris in my opinion. Part of last holiday I spent in south of France and it was great.
And I watch quite often last two episodes of sixth serie of Sex and the City, partly because of place where the serie takes place.
So it's obvious I've been searching quite long a fabric with Paris theme and when I found it, I ordered it more and have some ideas what to do with the rest of fabric. :)

 
DIY skirt
Tezenis t-shirt and tights
Topshop flats
Siena Style handbag
Aldo sunglasses

7 komentářů:

  1. Krásná sukně! Jde ti to šití skvěle. Látka je moc zajímavá a milá. Jsem zvědavá, co ještě vymýšlíš. Mne nedostatek látky nebo zbytky vždy motivují.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak isto zbožňujem Paríž, a celkovo som posadnutá celým Francúzskom :) Tá sukňa a látka je krásna, teším sa na ďalšie nápady :)

    OdpovědětVymazat
  3. No jeejej, sukně je krásná, taky si ji i hezky doplnila. Jsi moc šikovná :-)

    OdpovědětVymazat
  4. ta sukne je krasna a libi se mi zbytek outfitu ladeny do cerne!:)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)