pondělí 6. ledna 2014

Faux leather pants

 
Při koupi těchto kalhot se mi opět potvrdilo, že nejlepší nákupy jsou ty neplánované. Šla jsem do M&S pro ovesnou kaši a po cestě do oddělení s potravinami jsem zavadila pohledem o stojan s kalhotami. Jen tak zběžně jsem stojan prohlédla a narazila na koženkové bordové kalhoty v mojí velikosti. Ze zvědavosti jsem kalhoty zkusila, padly mi jako druhá kůže, takže jsem se dlouho nerozhodovala a vzala je. Navíc jejich cena byla více než příjemná. Teď už jen doufám, že se hnd neošoupou.
The purchase of these pants confirms me the best shopping aren't the planned. I went to M&S for oatmeal porridge and during the way to food I saw the stand with pants. I just watched superficially the stand and found faux leather brugundy pants in my size. I tried the pants, they fitted great, so I didn't decided so long a bought them. Moreover the price was great. I hope they won't be worn away soon.

 
Marks & Spencer faux leather pants
Mohito shirt
Deichmann booties
DKNY handbag
Bentime watch

7 komentářů:

  1. Ty se ale máš! Takové super kalhoty a jak ti sluší! Byla jsem na Harfě a tam nic neměli.

    OdpovědětVymazat
  2. mne se moc libi, jak jsi je zkombinovala s tou kosili! super outfit, moc ti to takhle slusi!

    OdpovědětVymazat
  3. Na tu tašku se pořád nemůžu vynadívat! Jsou moc hezké, akorát ta barva u mne na monitoru nejde moc poznat, ale že bych taky vyrazila do M&S? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. No vida, pak že ta kabelka nepůjde kombinovat... a jak krásně! :) Zaujala mě ta košilka, ten kamínkový detail na ní je moc hezký.
    Tak ať se gatě dobře a dlouho nosí!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  5. Moc Ti to sluší! :) tento outfit je přesně můj šálek kávy. Kabelka nádherná, kamínkový detail na košili a basic kalhoty. Povedené!

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)