sobota 18. ledna 2014

Blue with black and faux fur

 
Když mám bad hair day a nemám čas nebo chuť na dlouhé úpravy, vlasy stáhnu elastickou čelenkou a jdu. Poslední dobou si ale moje vlasy dělají, co chtějí a hlavně nemají skoro žádný tvar. Takže už se opravdu těším ke kadeřnici.
Na fotkách je můj dnešní outfit, kdy jsem šla koupit svému muži dárek. Kožešinovou vestu jsem si oblíbila, ale má jednu chybu - pouští chlupy, které jsou samozřejmě na černém roláku vidět. Poprvé jsem oblékla legíny v džínovém vzhledu. Jsou to jediné legíny, kde mi nevadí, že nemám zakrytý zadek nějakým delším svrškem a mám v plánu pořídit si ještě v černé. Zbytek outfitu je černý. Kabelka byla původně šedá, ale byly na ní znát stopy nošení, takže jsem ji přetřela a doplnila jelínkem.
When I've got bad hair day and I don't have time or mood for some sophistic hair style, I make my hair with elastic headband. Lately my hair doesn't have any shape, so I look forward to hairdresser.
You can see my today's outfit, when I went to buy a gift for my man. I like the faux fur gilet but it has some failure - the hairs lash out, which is obviously visible on the black turtle-neck. For the first time I wore leggins in jeans look. It's the only one leggins by which it doesn't matter to me my butt isn't covered with some longertop and I plan to buy another one in black. The rest of outfit is black. This handbag was grey originally but the marks of using were visible, so I coated it and completed with deer.


 
Promod gilet

 Clockhouse turtle-neck
Calzedonia leggins
Reserved boots
vintage handbag
Deers brooch

7 komentářů:

  1. Super outfit! Takto si také vyjdu. Moc mne zajímá, čím jsi ji přetřela. Já bych potřebovala něco na koženku. Toto ale asi bude kůže. Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, je to kůže. V papírnictví jsem koupila barvu na kůži. Podle mě by šla i na koženku. Nebo to budou mít v nějakých Hobby potřebách. Kaýdopádně v Praze se to podle shání lépe než v Plzni.
      Děkuji. :)

      Vymazat
  2. To je v pohodě, mám ráda stáhlé vlasy čelenkou :))

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)