pondělí 2. prosince 2013

DIY: Christmas calendar

 
Po roce jsem tu opět s dalším tipem na adventní kalendář (návod na ten loňský najdete zde). Z loňska mi zbyly sáčky, takže jsem je jen opět naplnila a připevnila pomocí napínáčku na stromek, který jsem vyrobila opět z tvrdého kartonu (aby dobře držel, přilepila jsem dva k sobě) a obalila ho zbytkem balicího papíru, který jsem připevnila na karton pomocí napínáčků.
Stromeček sice není úplně symetrický, ale mému muži udělal velkou radost.
P.S. Soba se ale vyráběl i letos a dostane ho švagrová. Tento už je i lépe propracovaný a bude snad i lépe stát. Konečný výsledek vám určitě ukážu.
After year I'm here with another tip for Christmas calendar (manual for the one from last year you can find here). I have the boxes from last year, so I filled them and fixed them with drawing pins to the tre, which I made from carton (for better stability I sticked two together) and covered it with rest of wrapping paper, which i fixed to carton with drawing pins.
The tree isn't symetric but my man likes it so much.
P.S. We made again the reindeer this year and it's for my man's sister. This one is more sophisticated and the stability will be hopefully better. I'll show you the final result.

5 komentářů:

  1. To je moc pěkné, jsi šikulka :-) Nechceš udělat ještě jeden pro mně...? :-)

    Stylová Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Jůůů, to jsi to pěkně vykoumala.

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Verunko, smekám před tebou svou zimní čepici, protože tohle je nejhezčí adventní kalendář, jaký letos (a nejen letos) moje oko spatřilo ;-). Moc se ti povedl a jsem si jistá, že v každém sáčku je nějaké prímovní překvápko. A že není stromeček úplně symetrický, toho jsem si vůbec nevšimla a hlavně - je to známka toho, že je "hand made" a vyráběný s láskou ;-).
    Měj se krásně, šikulko! Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi neuveritelne sikovna! Tohle by se mi taky moc libilo, takze se budu od tebe pristi rok opicit :-)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)