středa 21. srpna 2013

Tisková konference: Prague Fashion Week


 
Včera jsem měla možnost navštivit v Praze jednu akci. Jednalo se o tiskovou konferenci Prague Fashion Week, která se konala v Buddha Baru. Akcí prováděla Emma Smetana. Tváří celého weeku je Taťána Kuchařová a samozřejmě na akci nechyběly organizátorky Prague Fashion Weeku Karolína Bosáková a Barbora Bergová. Proběhlo i vyhlášení soutěže mladých módních návrhářů Dreft Black Card, kterou vyhrál Lukáš Macháček. Jeho tvorbu promítali a musím říct, že mě tedy zaujala. Samotný Fashion Week probíhá od 9. do 15. září, já tedy plánuji se alespoň jeden den zúčastnit.
Na akci jsem měla možnost poznat se osobně s krásnou a velmi milou Inou a také s roztomilou a rovněž velmi milou Beccou. Cestou nazpátek jsem konečně omrkla podzimní kolekce v obchodech a něco málo jsem si i odnesla. Takže jsem strávila úterní odpoledne strávila velmi příjemně, až na jednu věc - cestou domů se mi "podařilo" ztratit můj oblíbený zlatý točený náramek s kamínky a vůbec nevím, jak k tomu došlo. Doma jsem si za něj objednala tedy náhradu a až se vrátím z dovolené, tak na mě bude snad čekat jiný. :)
Na tiskovku jsem si vzala velmi jednoduchou čenobílou kombinaci se zlatými doplňky, s černými sandálkami růžovém podpatku a kabelku, kam se vejde celkem dost, ačkoliv se to nezdá. Pokud by se někomu zdálo, že jsem si vyrazila příliš nalehko, tak vězte, že jsem měla ještě svetr a i bez něj mi zima nebyla.
P.S. Můžete také mrknout na video, kde se na okamžik objevím i já. :)




10 komentářů:

  1. Taky sem o té tiskovce někde četl a chtěl se jí zúčastnit, ale bohužel mi to nevyšlo s prací. Tobě to moc slušelo!

    OdpovědětVymazat
  2. to musela byt super akce! moc ti to sluselo, Tanu K. znam, chodila jsem s ni na gympl, ted je z ni urcite mnohem vetsi kocka!

    OdpovědětVymazat
  3. Veru, moc vám to slušelo, už jsme koukala u Iny a o to víc mě mrzí,že jsem se nemohla zúčastnit, měla jsme jít také a na poslední chvíli to padlo, strašně ráda bych zrovna tebe poznala osobně, tvůj blog sleduji od počátku a jsi mi moc sympatická, achjo,tak snad příště!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, děkuji moc za krásný komentář.
      To je škoda, že jsi nemohla, také bych tě ráda oznala osobně. Z videí i fotek působíš moc mile. Tak třeba příště to vyjde. :)

      Vymazat
  4. Úžasné fotky, také bych se ráda něčeho takového zúčastnila. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to skvěle! :) Moc ti to slušelo, Tina i Becca jako vždy boží.. a Táňa, achjo, škoda že nemám trochu té její krásy :D :) Super akce! ;)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)