sobota 10. srpna 2013

50's

 

Každé období má něco do sebe, a proto i ráda střídám styly. Nejvíc ke mně ale podle mě sedí typicky ženské modely. Jedním z takových období byly i padesátá léta a k těm patřily mimo jiné kolové, áčkové a obecně rozšiřené sukně. Když tak koukám na fotky, tak co nevidět opět zasednu ke stroji a ještě jednu kolovku si vytvořím, protože zdůrazní štíhlý pas a naopak skryje nedostatky v horní části nohou. Co vy a móda 50. let? Nosíte obecně sukně nebo preferujete vyloženě kalhoty případně šortky?
Each period has something special for its time and therefore I like to change the styles. I think the best for me is the typical women models. One of this period were 50's, which are connected by the way with circle, A-line  and generally wider skirts. When I look at this photos, I'll have to sit at sewing machine and create another circle skirt, because it accents the slim waist and cover imperfection of upper part of legs.What do you think about 50's fashion? Do you wear skirts or do you prefer only pants or shorts?

 

Orsay top
Lindex heels
by Veronika skirt
Aldo and Brandy Melville bracelet
Bentime watch
vintage earrings
Siena Style handbag

9 komentářů:

  1. Mně se to moc líbí. Jen já si v kolové sukni přijdu starší a rozšířenější. Pořád o nějaké uvažuji q pak je to zase úzká.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný botičky! Takové bych brala !

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. looking lovely girl! Juss came across your blog! Wld love it if u drop by my blog, we can follow :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle styl ti moc sluší!! sandálky jsou perfektní a sukně též.
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat
  5. Verco, krasny outfit! moc ti to slusi:)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji všem za krásné komentáře, mám z nich opravdu radost! :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)