pondělí 1. dubna 2013

Happy Easter

 
Jak jste prožili Veilkonoce? Doufám, že ženské pohlaví může sedět. :) Já jsem dostala jen decentně, ačkoliv si přítel upletl dvoumetrovou pomlázku. On totiž moc dobře věděl, že kdyby to přehnal, tak by nic nedostal a ještě by s ním nemluvily ani dveře. :) Já jsem si každopádně odpočinula, zapracovala na dvou DIY projektech, které vám brzy představím a nosila buřinku.
How did you spent Easter? I hope that the women can sit. :) I was flicked a little bit, in spite my boyfriend made two metres long wooden stick. He knew thath he'd enhanced it, he wouldn't get anything and I wouldn't talk with him. :) In any case I chilled out, worked on the DIY projects, which I'll show you soon and I wore again bowler hat.

 
F&F coat
H&M skirt
Tally Weijl top
Calzedonia tights
C&A hat
Camaïeu booties
Longchamp handbag

6 komentářů:

  1. Buřinka je boží.:) Musím se také po nějaké poohlédnout...

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem strávila velikonoční dopoledne ve fitku a odpoledne doháněla resty na blogu a emaily:))) Mám teď velice málo volna, proto musím zužitkovat každou chvilku. Krásná buřinka:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten kabátek má neuvěřitelně krásnou barvu a moc se mi líbí i ta buřinka. Přeju ti Veselé Velikonoce, i když mi je po pravdě vůbec neslavíme. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Buřinka je skvělá a sluší ti :)
    Já naštěstí dostala taky jen decentně, Velikonoce mě vůbec neberou totiž..

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)