pondělí 25. února 2013

Office outfit: Black and pink

Místo toho, abych balila, protože za necelé tři hodiny odjíždím, tak píšu článek. Těším se až budu zítra sjíždět kopce v Itálii, ale kdyby ten kufr někdo za mě někdo zabalil, tak bych byla ráda. :)
Dnes vám chci představit růžový top, který jsem si koupila před Vánoci, měla jsem ho několikrát na sobě, ale teprve koncem minulého týdne byl čas udělat v něm fotky. Zkombinovala jsem ho s klasickými černými skinny, biker boots a navrch jsem venku samozřejmě měla ještě kabát.
Mějte se krásně a ať vám to do víkendu rychle uteče. :)
P.S. Kdo se ještě nezapojil, tak soutěžit do neděle můžete zde.
Instead of packing, because I'm leaving in three hours, I write this post. I look forward for skiing but if somebody packs the luggage instead me, I'll be satisfied. :)
Today I want to introduce my pin ktop, which I bought before Christmas, I wore it but last week it was time to shoot it. I matched it with classic black skinny, biker boots and I wore also coat outside.
Have a nice week! :)

H&M top
Only pants
New look boots
Longchamp handbag
Bentime watch

8 komentářů:

  1. Top vypadá moc hezky, líbí se mi v kontrastu s "drsnějšími" botami :-) Užij si lyžovačku a volno a dej si za mě bombardino :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Jedu do Val di Sole. Ubytování máme ve vesničce Fucine a lyžování vidím buď na Passo di Tonale nebo na Madonna di Campiglio, nejspíš ale oboje. :)

      Vymazat
  3. Moc hezký svetřík a skvělá kombinace. Hezky si užij lyžování a dávej na sebe pozor. Už se těším na další příspěvek.

    OdpovědětVymazat
  4. Halenka je krásná a tobě sluší! Přesně takové halenky mi k tobě sedí :) Užijte si lyžovačku a doufám, že se nám pak pochlubíš nějakýma fotkama! ;)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)