pátek 14. září 2012

Today's news


Tak dnes jsme definitivně vybrali dovolenou a v pondělí letíme na Rhodos. Takže kdo jste tam byl, tak uvítám tipy a místa, kam se podívat a samozřejmě i tip na nějaký nákup. :) Původně jsme chtěli do Turecka, v Řecku jsme už byli čtyřikrát, ale na Rhodosu ani jednou, a tak když přišla výhodná nabídka, tak jsme neváhali a vzali ji. Jen mám jeden problém, nevím, jak se vejdu do 15 kil, když budu mimo domov 15 dní a potřebuji už i teplejší oblečení, protože pobudeme chvilku ještě na Slovensku a na Moravě. :) To je tedy první novinka.
Další jsou botky, které mi dnes přišly z Rejnok obuv a miniaturky hydratační řady Bioderma. Jsem zvědavá, jaká bude hlavně micelárka, protože pokud mi bude vyhovovat, tak ji pořídím v plném balení.
So today we definitely chose our destiantion for our vacation and on Monday we fly to Rhodes. If you ever been there, write some tips for trips and also some tips for shopping. :) Originally we wanted to go to Turky, we've been in Greece four times but we've never been in Rhodes and when the good proposal came, we didn't hover and took it. I've got just one problem, I don't know how I pack my luggage till 15 kg and I also need warmer clothes because we spend some time in Slovakia and in Moravia. :) This is the first news.
Th next are shoes, which I received from this shop today and nip bottles of moisturiser set from Bioderma. I'm curious ho will be mainly the micellaire water because if I'll be satisfied with it, I'll buy it in full size.


Zara blazer
Only pants
Ebay cap toe pumps
Asos handbag
Bentime watch

9 komentářů:

  1. Tak si to na dovče moc užijte. Je fajn si prodloužit léto. Těším se na další letní outfity:-)

    OdpovědětVymazat
  2. botičky jsou moc pěkné, takové podzimní. Pěknou dovolenou a těším se na fotky.

    OdpovědětVymazat
  3. Loni z Rhodosu určitě doporučuju lázně Kallithea - nádherné místo, za zábavou určitě do Faliraki, starou pevnost v hlavním městě a celou vnitřní historickou část + městečko Lindos ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky si plánuji koupit ty miniaturky Biodermy :) ještě že jsi mi to připomněla! A ty balerínky jsou boží! Já taky plánovala dovču, myslela jsem že to taky stihnu a příští týden odletím, ale nakonec z toho sešlo.. tak snad za rok. Ale vy si to teda pořádně užijte! :)

    OdpovědětVymazat
  5. beautiful outfit! greetings from Poland!

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherně sladěný outfit. Sluší ti to...zase.

    OdpovědětVymazat
  7. Stunning Outfit, luv the heels and blazer combo. Lo'vin ur blog :D *New Follower* Bookishtimes.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. you look so beautiful in this look! great choice!

    xx

    Laura
    PURSESANDI - personal style blog

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)