neděle 9. září 2012

Outfit of Sunday: Dress with tropical print

 
Přeji všem hezký nedělní večer. Ty víkendy vždy tak rychle utíkají, a proto si je snažím vždy užít a pokud možno si, co nejvíce, odpočinout. Víkendy jsou i dny, kdy mám více času na vaření a po přestěhování bude snad i více času na DIY projekty. Navíc, když je venku krásně, tak se mi nechce být doma a táhně mě to ven.
P.S. Dnes jsme si udělali skvělé steaky s omáčkou pizzaiola - recept zde. :)
I wish nice Sunday's evening to everybody. Weekends allways run out so quickly and that's why I try to enjoy them and relax utmost. Weekends are also days when I've got a much more time for cooking and after moving it'll be more time for DIY projects. Furthermore when the weather is beautiful, I don't want to stay at home and it carries me out. 
P.S. Today we cooked great steaks with pizzaiola sauce - recipe here. :)ˇ

 
F&F dress, sandals and clutch
Roberto Cavalli sunglasses
Gifted bracelets from Greece

14 komentářů:

  1. Krásný večer i Tobě, Verunko. :*
    Tak to jsme na tom dost podobně, škoda že to utíká, ani nemrkneme.. Moc Ti to, jako obvykle, sluší a ty domečky za Tebou jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  2. http://couturetrend.blogspot.it/

    Oltre al mondo della moda, ci occuperemo di vari argomenti come: la bellezza, l'architettura, l'arredamento, la cultura pop, di viaggio, i luoghi, le persone e il cibo.

    ti aspetto..

    Bacii

    OdpovědětVymazat
  3. Šatky skutečně přímo do tropů:-). Moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké šatičky. Snad se nestěhuješ, do některého z těch domečků? To bych ti hodně záviděla ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, bohužel nestěhuji, ale v jednom z nich bydlí přítelovo rodiče. :) Já se stěhuji do většího domečku. Je pravda, že nemá tak krásnou fasádu, ale tak krásnou ložnici, jako budeme mít my, přítelovo rodiče nemají. ;)

      Vymazat
    2. Tak to se moc těším, jestli ji tu pak předvedeš. To pak teprv budu závidět. Moc ti to přeji a držím pěsti se stěhováním a tak.

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)