neděle 16. září 2012

My new lovely ballerinas in outfit


Pravidelní čtenáři vědí, že jednou z mých vášní jsou boty, a tak jsem měla velkou radost, když mi  ve čtvrtek mi konečně dorazily balerínky, které jsem si vybrala na e-shopu Rejnok obuv. Dlouho jsem rozmýšlela, jaké boty si vybrat. Vzhledem k tomu, že léto je skoro u konce, tak jsem rozhodla pro univerzální a pohodlné krémové balerínky s malým podpatkem - v úplně placatých botech mi po delším chození bolí nohy. Jsou celokožené a po pár nošeních se začinají tvarovat podle mojí nohy, jak to u kožených bot bývá. Takže budou s velkou pravděpodobností pasovány na jedny z nejpohodlnějších bot, které vlastním. 
Rozhodla jsem si je vzít, jakmile to bylo možné a ideální příležitost byly "Dny vědy a techniky", kam jsem se v sobotu zašla podívat. V kombinaci s krajkovými šaty a nadkolenkami byly ideální do sobotního počasí. :)
S e-shopem byla velmi dobrá komunikace, balíček mi doručila služba PPL. Jinak kdo máte rádi kvalitní obutí, tak na tomto e-shopu naleznete boty známých značek, které se prodávají standardně v obuvích, jako je např. Tamaris, Marco Tozzi, Jana, Caprice apod. Měla jsem a momentálně vlastním několik bot od Tamarisu nebo Marco Tozzi, s žádným jsem neměla problém a vydržely více než záruční dobu. Navíc u těchto značek je mi sympatické, že mnoho bot na podpatku mají tzv. "Anti-stress" podpatek, který tlumí nárazy a modely jsou nadčasové. Na e-shopu se mi líbí, že ceny jsou nižší než v kamenných prodejnách a to i přesto, že platíte dopravu.
I was very happy when I recived my new ballerinas on Thursday. I decided to match them with lace dress, over-knee socks and it was ideal outfit into Saturday's weather. They're really comfortable and I think it'll be  one of the most comfortable shoes which I have.




Lindex dress and bracelet
Orsay bolero
Elle ballerinas
Longchamp handbag
Reserved over-knee socks

21 komentářů:

  1. Ty šatky jsou nádherný! Opět jako víla:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Verunko přijde mi, že nadkolenky Ti s kombinací šatů zkracují nohy, ale možná se mi to jen zdá, a fotka zkresluje. Každopádně, vyměnila bych kabelku, protože Tobě hrozně sluší ten něžný styl a "nude" doplňky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nadkolenky by byly moc dobré k vysokým podpatkům:)...ale jsou moc hezké.......M*

      Vymazat
    2. Oběma moc děkuji. :)
      Já bych si i botky na podpatku vzala, ale pobíhala jsem po městě a navíc jsem potřebovala větší kabelku, protože jsem i něco ponakupovala na dovolenou. ;)

      Vymazat
  3. Skvělá volba, vybrala sis opravdu dobře. Ty balerínky jsou úžasné, hlavně ta barva!

    OdpovědětVymazat
  4. Such a cute dress! I love the lace! I really like your blog! It would be nice if you could stop by my blog sometime too (I'm from England) as I post my outfits, likes and more :) :)

    www.raindropsofsapphire.com

    OdpovědětVymazat
  5. Verunko, tyhle tvoje šaty jsem si zamilovala a opravdu příjemně mě překvapila kombinace něžných šatů s "černou punčoškou". Pěkně rafinovaná jsi (a sexy)! ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Such a lovely dress dear!
    Following you also on Bloglovin now, hope you'll follow me back! <3

    OdpovědětVymazat
  7. Šaty a baleríny jsou super, pěkně k sobě ladí.. ale dost to kazí ty nadkolenky.. teda ne že by se mi nelíbily, já mám nadkolenky moc ráda, ale popravdě k těm šatům a balerínám vypadají dost divně..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! No vidíš a mně se k tomu právě ty nadkolenky líbily. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)