úterý 19. června 2012

Asymetric skirt in the wind


Moc se mi líbí, jak se asymetrická sukně vlní a různě tvaruje během chůze a ve větru. Takže když jsem ji o víkendu měla na sobě a trochu foukal vítr, tak jsem neodolala a udělali jsme pár fotek. Tím, že má spodničku, tak nehrozí, že by bylo vidět něco, co být vidět nemá. :)
Doma už mám další asymetrickou sukni, ale ta je jiná než tato, jen si k ní musím ještě přiít háčky. Šikovná paní švadlena odvedla skvělou práci a já doufám, že brzy budu schopná si ušít už něco sama, navíc v hlavě už několik nápadů mám.
I like so much how the asymetric skirt billows and variously extrudes durin walking and in the wind. So when I wore it during weekend and the wind blew a little bit, I couldn't resist and we shooted some photos. It has got shift, there isn't possibility that something, which shouldn't be visible, isn't really visible . :)
I've got another asymetric skirt at home but it's different than this one, just I have to sew in rubs. Skillfull Mrs. dressmaker took off great job and I hope I'll be able to sew something by myself, furthermore I already have some ideas.





Windsorstore asymetric skirt
Takko top
Windsorstore wedges sandals
Bentime watch
Chanel sunnies

16 komentářů:

  1. Taky se mi tenhle střih moc líbí ve větru, zrovna dneska jsem potkala paní, mohlo ji být tak kolem šedesátky, a měla bílé šaty s květy a takovouhle sukní, vypadala krásně, že jsem se za ní několikrát otočila. No ale za Tebou bych si jistě taky ukroutila krk, protože Ti vážně moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Asymetrické sukně jsou fakt velmi v mode:-) tahle tvoje vypadá super, jen pořád přemýšlím, jestli bych nezvolila jiné tričko :) ale jinak sluší!

    OdpovědětVymazat
  3. ja ti akosi neviem nejak sa mi tieto sukne nepáčia ale táto farba je fakt bomba ... a videla som ju zkombinovanú zo nejakými vážne fajn športovými botaskami ( neviem aké tam má ísť I/Y ) a vyzeralo to vážne moc dobre ... dokonca som si povedala že by som si to na seba dala aj ja ...
    viem že to bolo na nejakom fakt známom blogu takže si to možno zaregistroval aj ty ...

    OdpovědětVymazat
  4. Amazing look!!!!love the colour of the skirt!

    Please have a look at my latest post:
    http://natbeesfashion.blogspot.co.uk/

    xo
    Anastasia

    OdpovědětVymazat
  5. Tak sukně je vážně super, už také mám v hlavě nějaký ten nápad. Dokonce už mám za sebou tři realizace z nových látek. Ještě ale musím fotit.

    OdpovědětVymazat
  6. YOu look adorable I love your skirt the color is gorgeous
    x
    cammi
    http://www.cammilicious.com

    OdpovědětVymazat
  7. ..hm parádní fakt moc sluší..kočka...asi bych se taky ohlídla...možná bych změnila tričko..jinak super!

    OdpovědětVymazat
  8. krásná sukně :-) já jsem si ji chtěla taky koupit, ale když jseem vlezla do kabinky a vyzkoušela jsem si jí tak jsem zjistila, že to opravdu není nic pro mě :-D mám 160cm nohy mám ke svému tělu v normálním poměru, ale sukně mě hrozně zmenšuje :-( takže bohužel

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezky barevné, vlajcí sukně vypadá hezky jemně :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta sukně je super a mě s tím topem líbí, je to pěkně barevné, takové letní. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji vám za krásné komentáře. Moc jste mi potěšily! :)
    Thank you for your comments, it's so nice from you! :)

    OdpovědětVymazat
  12. no tak tato sukan bola stvorena do vetra ;) je krasna


    http://fa-shovv.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)