úterý 13. září 2016

Wrap & neutral shades


V jednom z minulém článků jsem psala, že jsem si letos letní slevy celkem užila, a to víc než několikatery předchozí. Hlavní důvod byl ten, že jsem natrefila na věci ve své velikosti, které jsem měla již delší dobu na svém pomyslném wishlistu a vše, co jsem si koupila, nosím celkem často. Navíc jsou to kousky, které se dají dobře kombinovat a některé jsou nositelné i v teplejších podzimních dnech. Poohlížela jsem se ale i po šatech, ale nijak jsem to neřešila a čekala, až se nějaké objeví.
Na tyto jsem ale narazila náhodou na stránkách svého oblíbeného outletu a jejich nákup byl celkem patálie. Dívala jsem se na ně několik dní a když jsem se rozmyslela, že je vezmu, tak má velikost už byla vyprodaná. Vzala jsem podle rozměrů tedy o číslo větší, jenže když jsem je po obdržení vyzkoušela, tak jsem zjistila, že mi jsou velké a byla jsem ráda, když si je vzala sestřenice, které se líbily a skvěle jí padnou. Smířila jsem se s tím že šaty mi nejsou přány, ale zkusila jsem objednat tedy menší velikost, která mi skvěle padla. Je to podle mě přesně ten kousek, který můžete vzít do práce, ale i někam na drink. Stačí jen lehce obměnit doplňky a rázem se z nich dá vytvořit několik outfitů. Nejvíc mi na nich baví, že se hned tak neokoukají.
Já jsem je tentokrát zkombinovala hodně neutrálně a kabelka, kterou jsem k nim zvolila, nosím teď skoro neustále a děkuji tímto kamarádce, která mi poradila tuto barvu a trpělivě čekala, než se rozhodnu.
Jak se vám šaty líbí?
In ne of previous post I told you I enjoyed last summer sales mote than some previous ones. The main reason was that I found in y sizes some stuff which were on my wishlist long time and everything what I bought, I often wear. Moreover all of these pieces can be matched easily and some of them can we worn in warmer autumn days. I was also looking for some dress but I did't make big pressure and I waited as soon as some interesting one appears.
This one I found randomly on my favourite outlet e-shop and its purchase was not easy. I was thinking about it a couple of days and suddenly my size was sold out. So I decided to order one size bigger acc. measurments but when I wore it after receipt, I was disappointed because it was too big for me. Fortunately my cousin likes it and it fits her perfectly. I almost gave up but I tried to order one size smaller and finally it was good idea because dress in this smaller size fits me very good. I think it's again the piece of clothes you can wear to the job and for drink, too, just change the accesories and if you style it with different accesories, shoes or blazer/jacket, you have more outfits.  
I matched with neutral shades and handbag, which I chose to this outfi, I wear almost always, now. I want to thank my friend who helped me to choose this colour and had a big patience with me during my decision.



By Marlene Birger dress
Geox shoes
Dune handbag
gifted necklace

6 komentářů:

  1. This dress is just perfect on you - an utterly perfect fit and a colour that works beautifully with your colours. I really like the slightly unusual wrap-type shape too. Kx

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto skvele! Bajecne saty! Moc ti slusi.

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu dokonalé, skvěle padnoucí šaty. Jistě se dočkáme jejich dalších kombinací.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, Alesi. Kombinace budou, ale nevim, zda jeste letos. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)