pátek 16. září 2016

Travelling: Šumava hiking


Poslední dobou jsou mé víkendy nabité různými akcemi, ale rozhodně si nechci na nic stěžovat. Jsem akční člověk, co má ráda, když se pořád něco děje a když zrovna není nic v plánu, tak něco vymyslím. Předminulý víkend jsme slavili s přáteli narozeniny jednoho kamaráda, a protože to bylo v blízkosti Šumavy a druhý den večer jsme v podhůří Šumavy měli další akci, rozhodli jsme se vyrazit na menší procházku po Šumavě. Vyměnila jsem tedy lodičky za boty na chození a vyrazili jsme. Tentokrát jsem vybrala Prášilské jezero a Poledník. Nevím, čím to je (možná věkem?), ale začínám mít ráda hory i jiných ročních obdobích než je zima a procházky mi po nich baví. Lyžování bylo, je a bude vždy mojí srdcovou záležitostí. 
Z Prášil jsme šli pěšky na jezero, odsud pak na Poledník, kde jsme vylezli až nahoru na rozhlednu a odtud se pak vydali druhou cestou zpět do Prášil. U jezera jsem poprvé viděla kachnu, jak se celá potopila a plavala pod vodou. Pohled na lesy a tekoucí potok je pro mě velmi uklidňující a ačkoliv to může znít divně, je to jeden ze způsobů, jak dobíjím energii.
Jak dobíjíte "baterky" vy?


3 komentáře:

  1. Hallo allerseits, ich habe Kommentare von Personen gesehen, die bereits einen Kredit von (Nelson Wealth Loan Company) erhalten haben, und dann habe ich mich entschlossen, nach ihren Empfehlungen zu fragen, die ich auf meinem persönlichen Bankkonto für insgesamt 20.000 € bestätigt habe. Ich habe vor Stunden angefragt. Dies sind wirklich großartige Neuigkeiten und raten jedem, der ein echtes Darlehen benötigt, um sich per E-Mail zu bewerben (nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com). Ich bin froh, dass ich den Kredit bekommen kann, den ich beantragt habe. Bitte teile deine Hilfe mit Freunden.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)