pátek 27. listopadu 2015

Shopping in my closet: Grey jumper


Minulý víkend jsem vytřídila opět nějaké věci, něco dala mladší sestřence, která z toho měla velkou radost a něco jsem přidala na Vinted, takže pokud si chcete udělat radost, tak mrkněte. Při úklidu jsem ale vytáhla ze zadní části skříně i tento šedý svetr, který mám už hodně dlouho a zatím ho nehodlám vyřadit, protože je velmi příjemný na nošení ,dobře kombinovatelný a baví mi detail v podobě odhalených ramen.
Doufám, že vám přicházející ochlazení nevadí, mně totiž připomíná Vánoce, které se blíží. Vánoční nálada už mě dostihla, a tak poslouchám vánoční písničky, z čehož můj muž asi moc nadšený není, protože to musí poslouchat, ale má pro mě pochopení.
Last weekend I sorted out some stuff from my closet, I gave something to my cousin whio was happy for it and something I added to Czech thrift store Vinted. When I made my closet I found in the bottom this grey jumper which I have long time and don't want to sort it because it's so soft, it matches with a big part of my winter closet nad I like the detail of naked shoulders.
I hope you enjoy these cold days because I feel coming of Christmas in the ar and I have the real Christmas mood and listen to Christmas songs as long as I can. My man isn't probably happy for that because he has to listen, too but he knows me and understands it.



Lindex skirt & tights
old jumper
Camaïeu shoes
Siena Style handbag

4 komentáře:

  1. Krásný svetr. Barva Vám velmi sedí. Zimu též vítám, jen by také mohlo vydatně pršet nebo sněžit. Jinak co neuschlo v létě, dokončí suchá zima...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :)
      Sníh bych brala, bez toho není zima ono.

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)