úterý 17. listopadu 2015

Pink and tartan skirt in Burberry style


Když vím, že celý den mimo práce mám i několik pochůzek a domů se vrátím až večer, tak volím pohodlný outfit, ale zároveň, aby byl chic. Minulou středu, kdy po práci jela do showroomu do Prahy a zařídit ještě několik věcí, jsem tedy zvolila oblíbenou sukni s kostkou v Burberry stylu a doplnila ji růžovou košilí. 
Nerada píšu na blogu o negativních věcech, ale to, co se stalo v pátek v Paříži  a ve čtvrtek v Bejrútu mi nenechává chladnou a stále nechápu, kdo a proč může tohle udělat. Nezlobte se na mě, ale tohle normálně myslícího člověka nenapadne. Zároveň bychom si ale měli užívat každý den a ne se vzdávat a bát, protože to je přesně to, nač dotyční čekají.
If I know I will be all day in job and then have some meetings and go back home in the evening, I wear comfortable but also chic outfit. On Wednesday when I went to showroom after work and then to arrange some issues, I wore my favourite skirt in Burberry style and pink shirt. 
I prefer to write about positive tihngs but that what happened on Friday in Paris and on Thursday in Beirut doesn't make me cold and I still don't understand who and why can do this. Please, don't angry with me but such act cannot make normal human. Herewith we should enjoy every day and don't give up and have a fear because this is exactly what the individual concerned await.



DIY skirt
H&M top
Topshop shoes
Siena Style handbag

1 komentář:

  1. One can say a lot just by wearing a certain accessory, e.g. one´s political views. The problem can occur when someone is wearing such a symbol without knowing it symbolizes something or when someone is wearing such a symbol just for fashion purposes. Interested in some examples from history? Read my article.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)