pondělí 23. listopadu 2015

Outfit: Silver skirt and beige tones


S blížícím se obdobím adventu a Vánoc mám chuť více nosit třpytivé kousky a občas je i trochu jinak kombinovat, než jsem jsem zvyklá. Navíc pokud si na sebe vezmete jeden takový kousek a zbytek se sladí do neutrálních barev, hodí se podobný outfit do práce i na večerní posezení.
Šedou sukni se stříbrnou nitkou jsem o víkendu zkombinovala s béžovými botami a kabelkou a zbytek nechala tmavý. Navíc je to po dlouhé době, kdy mě můžete vidět v minisukně, protože mám raději délky minimálně do půlky stehen neb spíš lehce nad kolena.
The Christmas is slowly coming and I have mood to wear more glittery pieces and sometimes to match them in the other way than I'm used. If you match neutral outfit with glittery piece, such outfit is perfect to the job and also for a drink after work.
Last weekend I matched grey skirt with silver fibres with beige booties and handbag and the resto ouf outfit was dark. Moreover you can see me in mini skirt after long time because I prefer minimal length to half of thighs.



H&M skirt
New Look coat
Deichmann shoes
Parfois handbag
Massimo Dutti jumper

6 komentářů:

  1. Moc se mi líbí tvoje kabelka Veruš! :) Sukni bych si já osobně nevzala, ale na tobě se mi líbí. :) Máš krásné nožky, takže si to můžeš dovolit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dasho, moc děkuji!
      Nohy výstavní nemám, ale už jsem se s nimi smířila.

      Vymazat
  2. A jak ti sluší! Moc hezká sukýnka. Vše je pěkně zkombinováno. Dřív jsem se obávala kombinovat béžovou, hnědou a šedou, ale teď mne to moc baví! Jo a cokoliv třpytivého mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Marti!
      Také tyto barvy poslední dobou ráda kombinuji.

      Vymazat
  3. Super sexy a šmrncovní. Mam pro tebe prostě slabost, kotě. ;)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)