středa 11. listopadu 2015

Kefalonia in my mind


Poslední dobou nemám skoro čas fotit na blog a ačkoliv se to snažím napravit, tak se mi to zatím nedaří. Při úklidu fotek v počítači jsem narazila na outfit, který jsme fotili na Kefalonii a já si ho schovávala tak dlouho, až jsem na něj skoro zapomněla. 
Top s odhalenými rameny jsem vám ukazovala v samostatném článku a dnes tedy i celý outfit. Zkombinovala jsem ho s krajkovými šortkami, které jsem asi vynosila v horkých letních dnes mimo práci nejvíce. Na nohy jsem obula pohodlné sandály, protože jsme měli naplánováno, projít si hlavní město. Když se zpětně dívám na fotky, zase bych někam jela a klidně jen na prodloužený víkend. Do konce tohoto roku mám v plánu jeden kratší výlet a možná dojde ještě na jeden. :)
Lately I don't have unfortunately time to shoot outfit and though I ty to make it better, it doesn't go yet. When i sorted photos in my computer, I found outfit which was shooted on Kefalonia and I almost forgot to publish it.
I showed you off shoulder top in seprate post and today I share with you whole outfit. I matched it with lace shorts and comfy sandals because we went for a walk in the city. When I see these photos, I want to travel somewhere again and it can be also only longer weekend. I plan one short trip till end of this year and maybe I can make anotheer one. :)


DIY top
Lindex shorts
F&F handbag
Bata sandals

6 komentářů:

  1. Parádní outfit. Moc ti to sluší. Ani mi nemluv, hned bych také někam vyrazila. Tak trochu pokukuji zase po Itálii...Milán nebo Řím? hm hm

    OdpovědětVymazat
  2. To give you the best execution from your body and will offer you some assistance with evening with finishing your day by day assignments Pro Muscle Fit at home and work In this article i'll cover a couple pot ringer practices that you can do in the solace and protection of your own home They shift in trouble level so know about what exercise you are doing Assortment.

    http://www.healthybeats.net/pro-muscle-fit.html

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)