pondělí 30. listopadu 2015

Grace'n'Glamour 2015


V sobotu jsem byla pozvaná na prezentačně prodejní akci Grace'n'Glamour, které jsem zúčastnila i loni. Bylo zde možné shlédnout tvorbu českých módních návrhářů a návrhářů šperků. Jedním z největších lákadel byla Jana Minaříková, jejíž tvorba je velmi blízká mému stylu a ráda bych si časem nějaký kousek od ní pořídila. Nejvíc se mi líbily krajkové šaty s hedvábnou podšívkou a mohérová šála. S Janou teď spolupracuje i Lucka, se kterou jsem si měla možnost krátce popovídat a doufám, že se brzy najde čas na nějaké delší posezení.
Známou tváří pro mě byla Zuzana Lešák Černá, která mi šila svatební šaty a z jejích modelů se mi nejvíce líbily starorůžové šaty s lemem z krajky. Opět byla i přítomna Veronika Bijok, jejíž tvorba se mi rovněž líbí a oči jsem nemohla spustit z tmavě modrých šatů s krajkovým vrškem od Šárky Moravové.
Ze šperkůs se mi nejvíce opět líbily ty od značky Nomio, stejně jako 27jewelryMarie Bernotová a by Adrianet, jež vyrábí šperky z českých skleněných perel, což je mi velmi sympatické.
Oslovilo vás něco z uvedené tvorby?
On Saturday I visited the presentation and sale Grce'nGlamour. It's show of czech fashion and jewelry designers. At most I like the lace and silk dress from Jana Minaříková and dark blue dress with lace top.I met there also designer who made my wedding dress and she had there pink dress with lace hem which was beautifull.
The most interesting for me from jewelry was brands Nomio, 27jewelry and by Adrianet.
Do you like something which was presented?

Jana Minaříková
Šárka Moravcová
Zuzana Lešák Černá
Labuť design
Optik Žilka
27jewelry
Beliere
by Adrianet

3 komentáře:

  1. Věci vypadají krásně, miluju ty béžové kousky z prvních fotek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Well as munch in the getaway, drink no less than 8 oz of h2o, by simply mineral water with your entire getaway eating you may enable one's body for you to proficiently practice your bare calorie Power Precision consumption as well as push it through your digestive system. Take in water as well as perform much cardio exercise along with your human body will continue to.

    http://www.healthybeats.net/power-precision.html

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)