čtvrtek 5. listopadu 2015

Bits & pieces


Nastalo období, které příliš blogování nepřeje, proto se brzo stmívá a nemám tedy možnost často fotit outfity. Ale i tak mám pro vás několik outfitů za poslední dobu.
Slimky nejraději kombinuji s jednoduchým topem, zavinovacím svetrem a šátkem kolem krk na letušku, jak říkají kolegové v práci. Semišovou sukni jsem si chtěla ušít, ale nakonec jsem našla tuto v Lindexu, která mi padla do oka. Šaty s bruslí už znáte, ale mě hned tak neomrzí a šedé šaty, které jsem si šila jsem tentokrát zkombinovala s křivákem a jelínkovou broží.
Unfotunately the bad season for bloggers is here and therefore I don't have oportunity to shoot the outfits because it gets darker soon.
I like to wear slim pants with smiple top, wrap cardigan and scarf. Originally I wanted to sew the suede skirt but finally I found this one in Lindex which I like a lot. You already know this tailored dress with skate but I still like it and grey DIY dress was matched with biker jacket and deer brooch.



First: Tom Tailor pants, Zara cardigan, H&M top, Lindex scarf, Siena Style handbag, Mel shoes
Second: Lindex skirt, Mango jumper, F&F shoes, Siena Style handbag
Third: Black Mountain dress, Melissa by Karl Lagerfeld shoes, Siena Style handbag
Fourth: DIY dress, Reserved jacket, Camaïeu boots, Deers brooch, Siena Style handbag

7 komentářů:

  1. Prijemne outfity. Jedine, čo mi u teba chýba su opatky. Ja viem, že ich nosenie nemusi byt najprijemnejšie, no niektore outfity by s nimi krajšie vynikli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, děkuji. Podpatky nosím celkem často, ale málokdy je vyfotíme. :)

      Vymazat
  2. Able to access to your own toenails Disinfect those people areas along with hold these clean along with dried out to be able to prevent illness As well as if your cleansing ZetaClear meals as well as farming use rubberized safety gloves to eliminate additionally threat of appealing to fungi spores Choose Socks along with Shoes and boots Prudently Specific forms.

    http://www.healthybeats.net/zetaclear.html

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)