středa 10. června 2015

Troubles with hair


Poslední dobou přemýšlím, co s vlasy vytvořit. Potřebovala bych přistřihnout konečky a patku, aby měla opět zase nějaký tvar. Moji kadeřnici, ke které chodím několik let, se narodilo nebo v brzké době se narodí dítě, a tak jsem si musela najít náhradu. Jako naschvál i ta náhradní bohužel ze zdravotních důvodů nějakou dobu nepracuje a další nehodlám hledat. Po zkušenostech, kdy jsem přišla ke kadeřnici (na doporučení), ona uviděla mé vlasy, sáhla pro nůžky se slovy "Jé, vy máte dlouhé vlasy", chtěla začít stříhat a já jsem i se zástěrou utekla ven, se není ani čemu divit. Takže ještě pár dní budu muset vydržet s pírky a gumičkami. 
Začala jsem tedy hledat tipy na rychlé a snadné účesy, protože ráno před odchodem do práce není čas a upřímně ani nálada na žádné složitosti. Zalíbil se po straně spletený cop ze dvou pramenů, který se dá zakončit buď gumičkou a vlasy nechat volné, nebo je zaplést do copu. Dnes tedy varianta s copem.
A teď něco málo k oufitu. Po dlouhé době jsem se předminulý týden podívala do second handu a odnesla si hned tři parádní kousky, navíc všechny byly nové s visačkou. Jedním z nich jsou i tyto šaty, které mají i všité kapsy. Podobné jsem měla vyhlédnuté za na internetu a jsem tedy ráda, že jsem sehnala tyto a za daleko lepší cenu.
Lately I'm thinking what to do with my hair. I need to cut the ends and quiff as it gets some shape My hairdresser is currently pregnate and she will give birth very soon, so I had to find another one. Unfortunately the new hairdresser doesn't work because of healthy problems and the another new one I don't want to searchbecause I have bad experience with one for which I had recommendation. Therefore I searched some tips for quickly and easy hair styles because I don't have time and honestly also mood for some difficulties in the morning before leave to work. In this outfit you can see one style which I tried.
Now a few words to the outfit. After long time I went two weeks ago to the secondhand and bought three perfect pieces, moreover they were new with the label. One of them is this dress. I found the similar one on the internet, so I'm glad I found this one for great price.


Zara via second hand dress
CCC shoes
Siena Style handbag
Michael Kors sunglasses

6 komentářů:

  1. Taky se zrovna chystám do sekáče, tak doufám, že budu podobně úspěšná :-) jinak bych ti dala tip na mojí kadeřnici, ale bude zrovna k dispozici až začátkem července..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. T náhradní bude od začátku července už uschopněná, ale děkuji za tip. :)
      Držím palce, ať něco ulovíš. :)

      Vymazat
  2. Krásné šaty :)
    Jinak v Plzni je na Slovanech salon Mikádo, tam jsou skvělé kadeřnice. Chodím tam už odmala (teď je mi už něco přes dvacet) a vždycky jsem spokojená. Paní se pokaždé ještě ujišťuje, než mi zastříhne byť pár milimetrů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip. Ty dva týdny než bude náhradní kadeřnice uschopněna už to vydržím. :)

      Vymazat
  3. Krásné šaty! Moc ti sluší. Já se stříhám sama a asi to poznat nejde, když dostávám právě na vlasy nejvíc komplimentů. Po zkušenostech podobných těm tvým se mi ke kadeřnici nechce. Účesy jsou skvělé od Kayley Melissa na youtube.
    Já jsem včera ulovila semišovou sukni, taky s visačkou z původní ceny 75EUR na 399,-Kč, hurá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mari, já bych vůbec neřekla, že střiháš sama. To je další obdivuhodná věc na tobě.
      Já zvládám konečky, mamině ofinu, ale sobě tu patku prostě nedávám. :)
      Za tip na Kayley děkuji, už jsem koukala a nechám se určitě inspirovat.
      75 UR na 399,- Kč, tak to gratuluji, to je perfektní kup!

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)