neděle 21. června 2015

Somebody wrote me a love letter


Jednou z mnoha věcí, kterou shledávám na blogování pozitivní je, že člověk může sledovat, jak se vyvíjí a jak se mu mění/vytříbí styl. Když se podívám na fotky několik let zpět, tak se můj styl výrazně nezměnil, ale našla jsem se v určitých věcech. Poslední dva roky jsem si velmi oblíbila sukně a šaty a kalhoty tedy zůstávají v pozadí. Docela mě mrzí, že v ulicích nepotkávám víc sukní a šatů, i když na jaře a v létě je to o dost lepší než na podzim a v zimě. Přitom v sukni/šatech vypadá každá žena pěkně, stačí jen zvolit správný střih, délku, vzor případně barvu.
Tuto sukni s potiskem love letters kombinuji nejraději s růžovým nebo jiným topem ve světlé barvě a stejně tak volím i doplňky a boty.
One from many positive things of blog is that you can see how is your style changed and developed. When look back to older photos, my style hasn't been changed a lot but I found right pieces for me in which I feel good. Last two years I lov to wear skirts and dresses, so I don't often wear pants. It's a shame we don't see many skirts and dresses on the streets but it's better during spring and summer. Every woman look nice in skirt/dress if she chooses right cut, length and pattern, eventually colour.
I like to match this skirt with love letters pattern with pink or anothercolour in light colour and it's the same with the shoes and accesories.



DIY skirt
Lindex top
Zara cardigan
F&F shoes
Diane von Furstenberg handbag

Žádné komentáře:

Okomentovat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)