čtvrtek 4. června 2015

Stars on the night sky


V minulém článku jsem psala, že minulý týden byl bohatý na akce a každý den mi něco čekalo. V neděli jsme vyrazila do Stavovského divadla na představení Pán z Prasečkova od Moliéra, u které jsem se neskutečně nasmála a mohu vám ho vřele doporučit. Jsem ráda, že si kolegové vzpomněli, že mám ráda divadlo a napsali, když se uvolnil jeden lístek.
Samozřejmě jsem chtěla dodržet dress code, takže jsem si dala první šaty, které jsi si sama ušila. Myslím, že se celkem povedly, i když při špendlení jsem měla trochu strach jak to dopadne, protože střih byl šikmý. Nejde samozřejmě o žádné o haute couture, ale já z nich mám radost. Samozřejmě, že s černými jehlami by vypadaly lépe, ale v tom bych nedala ještě pocházky po Praze, takže jsem sáhla po pudrově růžových Melissách.
I wrote in previous post that last week was full of events. On sunday I was in Prague in Estate theatre on game from Moliére which was really funny. I'm glad that colleagues remembered I like theatre and wrote me when they had free ticket,
Of course I wanted to keep dress code and it was occassion to wear  first dress which I sewed. I think it looks good though I was afraid when I pin it. It isn't haute couture but I'm happy. I know they would look better with high heels but I wouldn't be the right choice for a walk, so I wore new nude pink  Melissa shoes.


DIY dress
Fler blazer
F&F handbag
Melissa shoes

6 komentářů:

  1. Šaty se ti moc povedly. Sluší ti to!
    S těma botama je to vždy problém. Myslím, že je ale důležité pohodlí, ale ty jsi splnila obojí: i styl :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Divadlo miluji a komedie obzvlášť! :) Ráda se vždy hezky a elegantně obleču, miluji když můj muž nahodí oblek. :))) A nesnáším, když přijdou lidé do divadla v džínech! :(
    Šatičky jsou pěkné, vynikne v nich tvoje štíhlounká postavička. :)

    dashasoliman.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se taky ráda hezky oblékám a mám na svém muži i obaeně na mužích ráda obleky. Možná proto mým i slabost pro Jamese Bonda. :)
      Já bych ty, co přijdou v džínách do divadla, nemilosrdně vyhodila.

      Vymazat
  3. šaty sú peknučké, len teda by som volila namiesto nizkych topánok opätky, nie všetky sú predsa nepohodlné a netreba mega vysoké.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :)
      Já jsem zatím bohužel nenatrefila na lodičky na podpatku, které by nebyly vysoké, zároveň se mi líbily a měli mojí velikost. Jinak bych si je samozřejmě vzala.

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)