neděle 28. června 2015

Mani & Pedi of the week: Red with nude pink


Kombinace červeného laku na nohou a světle růžového na rukou je má nejoblíbenější, nejvíce používaná a podle mě se hodí skoro ke všem outfitů.
Světle růžový lak je Sugar Daddy od Essie a není třeba ho představovat, protože na blogu se již objevil. Je to jeden z mála laků, který mi na nehtech bez většího poškození vydrží i celý týden.
Červený odstín od OPI se jmenuje Red My Fortune Cookie a je to přesně červená podle mých představ, žádný náznak růžové ani oranžové, prostě červená jak má být. Lakuje se velmi dobře a kryje už v jedné vrstvě, ale já pro jistotu dávám dvě. Na nehtech na nohou mi s top coatem vydrží bez problémů týden, na rukou pak tři dny. Někomu by ale vydržel určitě i déle, protože moje nehty nejsou ideální, jsou křehké a mají tendenci se třepit. 
Za sebe mohu oba dva doporučit a červneou od OPI si pořídím znovu, až mi dojde. U těchto dvou barev rozhodně nehrozí, že by zaschly.



3 komentáře:

  1. Krásné barvičky. Dneska se také chystám na generální lakování, mám nový lak Rimmel Rita ora tak se těším.
    Zvu tě k mé soutěži
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/06/soutez-podruhe.html

    OdpovědětVymazat
  2. Krasna cervena na chodidlech...paradni a ted uz se jen odhodlat k cervene na rukou :-) Musim si te trochu dobirat :-) Jinaj ten ruzovy je krasny take.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)