pátek 26. června 2015

DIY: World map skirt


Při mém posledním brouzdání po stránkách Etsy, jsem narazila na látku s mapou světa, neváhala jsem a objednala si ji. Minulý víkend zasedla k šicímu stroji a za jeden večer si ušila tuto sukni. Někomu může potisk přijít až příliš, ale řídím se heslem, že život je moc krátký na to, aby člověk nosil nudné věci. Ráda nosím jednobarevné topy a k nim bude tato sukně naprosto ideální.
Aktuálně se nacházím v Milánu, kam jsem s mužem vyrazila na krátkou dovolenou a sukně samozřejmě cestuje se mnou, protože si o to přímo říká a brzy se tedy můžete těšit na outfit.
Last time when I browsed on Etsy, I found fabric with world map pattern and I purchased it. Last weekend I sat at the sewing machine and made this skirt. Somebody can think it's too much but my motto is life is too short to wear boring clothes. I like to wear simple tops and this skirt matches perfect with them.
Actually I'm in Milan where I went for a short vacation with my man and I also packed this skirt and soon you can expect outfit with it.

4 komentáře:

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)