neděle 15. února 2015

Sahara Social


Mám ráda, když zazvoní zvonek a venku čeká pošťák s balíčkem, což ale moc často nezažívám, protože tou dobou jsem v práci. Stejně ale tak mám ráda vyzvedávání balíčků na poště nebo když na mě čeká doma. Minulý týden na mě doma po příchodu z práce čekal balíček z Different.cz, který mi udělal velkou radost. Tímto děkuji Aničce za krásné překvapení.
V balíčku byl ukryt top a já po rozbalení přemýšlela, s čím ho zkombinovat a první, co mi napadlo byly ale letní kombinace s bílými šortkami, žabkami, kloboukem, prostě ideální kombinace na procházku po pláži. Na to si budu muset ale ještě nějakou dobu počkat, takže jsem vzala za vděk modré slimky, černé kotníčkové boty a na ven pak šedý kabát. 
I like when the ring rings and the postman is waiting outside with the package but it doesn't often happen because I'm at work at this time. I also like to pick up the package at the post office or when it waits for me at home. 
Last week after my return to home the package from Different.cz which was great treat for me. Thank you Anna for nice surprise. 
 I found in the package top and I started to think how to match it and the first idea was with summer combination with white shorts, flip-flops, summer hat, simply perfect outfit for a walk on the beach.
But for this I have to wait some time, so I matched it with the blue slim jeans, black ankle boots and outside with the grey coat .

Tezenis jeans
Camaïeu booties
F&F clutch
Bentime watch

3 komentáře:

  1. Moc hezký top, i když ananas fakt nemám ráda, ale obrázek jooo. Sluší ti to! Hodinky a náramek jsou náramné.

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně pěkné, dokonalá postava, ale chybí mi tam něco, nějaký výrazný prvek či doplněk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.
      Já záměrně žádný doplněk nepřidávala, protože top mi přišel výrazný a poslední dobou mám ráda spíše jednoduchost. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)