pátek 6. února 2015

Patterned dress


Jednou z věcí, kterou jsem si pořídila letos ve slevách, jsou ty to šaty. Čím dál tím více oceňuji rukávy s hodinkovou délkou rukávu, protože mi v nich není zima a zároveň nehrozí, že bych měla konce rukávů po celém dni nošení ošmudlané, jako se mi to stává u triček s dlouhým rukávem. Zároveň na nich oceňuji i to, že křížený výstřih je nahoře sešitý, takže se nerozlézá do stran. Vzor i střih je nadčasový a milým bonusem byla i jejich cena.
Původně jsme chtěli fotit venku, ale to bych potřebovala, aby se začalo stmívat až po šesté hodině, protože se mi celý týden nepodařilo se dostat z práce ještě za světla. 
I bought this dress in sales. I appreciate the mid long sleeves because I don't feel cold and the ends of sleeves aren't dirty after whole day wearing as it happens at the t-shirts with long sleeves. I also appreciate that the crossed nekcline is sewn. The design and the pattern are timeless and the nice bonus was also the price.
Originally we wanted to shot outside but I need it starts to get dark after 6 pm because whole week I left my office after it started to get dark.



Orsay dress
Calzedonia tights
Camaïeu booties
Calvin Klein handbag

6 komentářů:

  1. To jsou ale krásné šaty a moc ti sluší. Jsou i perfektně praktické. Jo takové kousky jsou k nezaplacení a nejlepší jsou ve slevě!

    Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Marti!
      Poslední dobou čekám, zda mi kousek nezlevní, pokud to není tedy něco, po čem toužím a jsem schopná zaplatit i plnou cenu. :)

      Vymazat
  2. veľmi pekné šaty si si kúpila a dokonca aj zladila s kabelkou a pančuškami :)

    OdpovědětVymazat
  3. Přenádherné a praktické, to mám nejradeji.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)